Skip to Content

ФСБ с „Вълче време“ отново на Античния през септември

Рок спектакълът „Вълче Време“ ще представят на 4 септември на сцената на Античния театър музикантите от легендарната група ФСБ. Спектакълът включва нови аранжименти на любими хитове, неизпълнявани на концерт парчета от 35-годишната им дискография, твърд звук и много светлина.

Като контрапункт на нежната феерия „ФСБ Симфони“, споменът за която остава незабравим и вълнува почитателите на групата вече две години, новата концертна програма ще взриви неспокойния им дух в тези вълчи времена. Актуална, агресивна, високо професионална и въздействаща музиката на ФСБ ще прозвучи над тепетата с нова сила под мотото „Заедно можем!“.

Носителите на Награда „Пловдив“ - Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев споделят нетърпението си от предстоящата среща с феновете и невероятното преживяване да свирят отново в Античния театър, както и респекта си към едно от най-значимите културни събития в България - Есенния салон на изкуствата в Пловдив.

Билетите за новата концертна рок програма „Вълче време“ вече се предлагат на касата пред Общината и в музикалните магазини и електронни мрежи.



Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT