Skip to Content

Лятната ваканция приключи за ФСБ

Подготовката на забележителния спектакъл, който ФСБ ще представи на Античния театър в Пловдив и Летния театър във Варна е в ход. Известни с професионализма и перфекционизма си Румен Бояджиев, Константи Цеков и Иван Лечев събраха младите си колеги за обновяване на програмата "Вълче време", пожънала голям успех през март, тази година в София.

Двучасовият рок спектакъл включва познати, неизпълнявани на живо и хитови парчета с нови аранжименти изискващи високо инструментално майсторство и кондиция. Мотото "Заедно можем", освен актуално послание към публиката обединява и музикантите от три поколения, които изпълняват музиката на ФСБ.

Специално за пловдивчани и варненци в спектакъла е включена музикална изненада, за която ФСБ твърдят, че е подарък за вярната им от години публика в тези градове. Светлина и мощен звук е още едно характерно за "Вълче време" изразно средство със силно въздействие.

Във вълчи времена - твърд саунд! Това ни очаква на 4 септември в Пловдив и на 11 септември във Варна.

Билетите за новата концертна рок програма "Вълче време" на ФСБ вече се предлагат на касата пред Общината в Пловдив, както и на касите на Летен театър и ДКС и еатър “Българан”. Могат да се закупят и от оторизираните магазини и сайтове. Цените на билетите са 20 и 30 лв.Партньори