Skip to Content

Промениха датата на концерта на FSB в Пловдив

Променя се датата на концерта на FSB в Пловдив, съобщиха от Община Пловдив. Технически причини налагат спектакълът да бъде отложен за 5 септември от 20:30 ч.

Подготовката на забележителния спектакъл, който FSB ще представи на 5-ти септември 2013 г. в Античния театър в Пловдив като част от Есенния салон на изкуствата 2013, вече е в ход, съобщиха организаторите. Известни с професионализма и перфекционизма си Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев събраха младите си колеги за обновяване на програмата "Вълче време“. Утре, на пресконференция в Пловдив, те ще представят програмата на концерта.

Двучасовият рок спектакъл включва познати, неизпълнявани на живо и хитови парчета с нови аранжименти, изискващи високо инструментално майсторство и кондиция. Мотото "Заедно можем", освен актуално послание към публиката обединява и музикантите от три поколения, които изпълняват музиката на FSB.

Специално за пловдивчани в спектакъла е включена музикална изненада, за която ФСБ твърдят, че е подарък за вярната им публика в града на „ FSB Symphony“. Светлина и мощен звук е още едно характерно за "Вълче време" изразно средство със силно въздействие.

Организаторите обявиха, че закупените вече билети важат за новата дата, без презаверяване. При невъзможност да се посети концерта на новата дата, билетите могат да бъдат върнати не по-късно от 31 август на касите, от които са закупени. Билети, закупени по интернет или от различна от изброените по горе каси, могат да бъдат връщани на адрес София, ул. 6-ти септември 7а, Магазин "Дюкян Меломан". При невъзможност да се посети този магазин, сумата може да бъде върната и по банков път, след договорка на email: orders@ticketplus.bg.Партньори