Skip to Content

Нашествие от британци в Пловдив за концерта на Paradise Lost

Треска за билети за концерта на Paradise Lost в Пловдив е обзела феновете във Великобритания. Над 200 билета бяха закупени на Острова още в първата седмица от пускането на билетите в продажба. От коментарите във Facebook става ясно, че уникалният концерт привлича вниманието на почитатели на групата от цяла Европа, които няма да пропуснат Paradise Lost за първи път на живо с оркестър. Закупени са билети и от Франция, Германия и Испания. 

Както вече ви съобщихме, Paradise Lost ще свирят в Пловдив на 20 септември 2014 (събота) по време на фестивала Sounds of The Ages. Aнглийската група ще представи един много специален спектакъл в магическата атмосфера на Античния театър.

В основната част от шоуто Paradise Lost ще свирят заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив, отново под ръководството на диригента-звезда Левон Манукян. Водеща британска филмова компания ще заснеме шоуто с множество камери - една супер продукция, която ще бъде издадена като следващото официално DVD на групата.

Концертът се организира от радио “Тангра мега рок“.

След шумния успех на първото издание - Sounds of The Ages 2011 с невероятния спектакъл на Тря Турунен и звездния барабанист Майк Терана с филхармонията, форумът се превърна в истинска традиция година по-късно с концертите на Fish и Anathema. Последните заснеха своето историческо шоу и го издадоха на blu-ray и DVD, а през септември 2013 имахме възможност да гледаме и супергрупата ASIA.Партньори