Skip to Content

Книгата „В полет” за талантливия творец Александър Първанов с представяне в София

Дата на събитието: 
Чт, 26/05/2016 - 18:30 - 20:15

Майката на Алекс Първанов продължава делото на своя син като помага на таланливи деца от целия свят по пътя към осъществяването на мечтите им

След вълнуващото представяне в Ню Йорк, книгата, посветена на талантливия Александър Първанов ще срещне своята публика и в София. Специално за събитието, което ще се сътои на 26 май от 18:30 часа в книжарница „Сиела”, ректората в българската столица пристига семейството на Алекс.

„Когато краят е начало“… Проектът на талантливия студент Алекс Първанов, който омагьоса Виена и Ню Йорк, продължава „В полет“ – посветен на младия Александър Първанов - австриец с български корени, който през 2011-та година остана завинаги на 20. Той покори Америка с ролите си, но нелеп инцидент го отне от близките и приятелите му в любимия му град Виена. Той остава завинаги в сърцата на всички като вдъхновител на проекта „В полет”, ориентиран в подкрепа на млади, талантливи актьори и творци към усъвършенстване на тяхното артистично, театрално и филмово образование и изяви.

„Да бъдем винаги в полет и да окриляваме млади таланти "за по-нагоре и винаги напред"! Заповядайте на представянето на книгата "В ПОЛЕТ"! Това е събитие за сърцати и сърдечни приятели с любов към изкуството и младите таланти. Заедно ще вдъхновяваме към красота и дръзновеност!“ - сподели майката на Алекс Малина Първанова, която с много любов и желание развива своята кауза по света.

 Партньори