Skip to Content

"Езотеричното християнство. Том 4. Откровението на Йоан" на Светлозар Жеков вече по книжарниците

В тази книга авторът разкрива езотеричното знание, съдържащо се в цели четири откровения: на биофизика академик Валентина Миронова, на Апостол Филип, на Апостол Йоан и на теолога Ориген.

Първото откровение дава част от отговорите на въпроса как да стигнем до бъдещия квантов преход към шестата културна епоха.

Не случайно, евангелието на Филип е наречено „Откровение“ - няма как да се нарекат по друг начин неговите благовестия от Бога за това как е заченала девицата Мария, кога е възкръснал Христос, защо посветените обичали да се целуват, каква е била любовта между Христос и Мария Магдалена и т.н.

Откровението на Йоан, последното Божествено прозрение, ни запознава със събитията по времето на завръщането на човека при Бога.

Ориген, този голям теолог, възвеличаван приживе и отлъчен от църквата два века след смъртта му, се опитал да даде отговори на най-трудните въпроси относно същността на Бога Отец, Сина Божи и Светия Дух и тяхната йерархична подредба.

Книгата е изпълнена със загадки и отговори на най-мистичните Божествени предсказания. Тя ще ви разкрие:

 • как Божественият свят е подредил миналото, настоящето и бъдещото на човечеството през земния период;

 • същността на седемте печата на Рудолф Щайнер;

 • пътя на човека към Бога, времето на Божия гняв;

• кои са зверовете на земята;

• тайната на числото 666;

• тайната за спасението на човечеството – новото време, новата земя, новият Вавилон.

„Съзнанието създава света, новото Съзнание създава Новия свят!“ – това е посланието на книгата, което се споделя и от съвременните физици.Партньори