Skip to Content

10-ти юбилеен фестивал "Здравей, Здраве!" Пловдив

Приятели на фестивала "Здравей, Здраве!"

ЗДРАВЕЙТЕ!

Пролетта наближава и фестивалът на здравето в Пловдив идва традиционно с нея!

Проектът е част от официалната програма на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

Тази година имаме ЮБИЛЕЙ, 10 години с вас, нашите любими гости, лектори, практици, лечители, изложители, траньори, приятели, съмишленици.

Мотото е "Даровете на духа" и ще посветим това издание на духа на здравето, силата и красотата!

Готвим прекрасна програма, имаме новини, изненади, традиционно добри лектори и водещи в спортните програми, движение, медитации и практики.

Ако желаете да поканим някой любим лектор или изложител- пишете ни, подсетете ни.И тази година ни приютява Дом на науката и техниката до Цар-Симеоновата градина заедно с любезните домакини от Лъки Синема и самата наша любима централна градина.Датите са 19, 20 и 21 април -петък привечер, събота и неделя.

Отбележете ги в календарите си и елате.

Ще имаме лекции, медитации, арт-работилници, спорт и движение, практики, търговски презентации и разбира се нашия любим базар-изложение на здравословни продукти. Отново ще работи любимото ви кино (фестивално) с много интересен подбор от филми. Празникът ще се допълни с културни прояви, музика и изкуство в духа на Пловдив - европейска столица на културата.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!Всички новини постепено ще се публикуват на сайта ни www.zdraveizdrave.orgКАУЗА: Фестивалът е осъществяване на нашата идея да се популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, като използва основно ресурсите на Пловдив и за Пловдив. Да създаде информираност и да провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти,хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.

Крайната ни цел е ежегодно за един месец в Града на тепетата да се празнува Здравето под различни и иновативни форми като се включат максимален брой хора и организации, които работят в тази сфера.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.Партньори