Skip to Content

„Блъф” от Георги Стоянов – да измамиш мафията

Дата на събитието: 
Ср, 27/03/2019 - 19:00 - 21:30

В края на 80-те години на XX век Украйна поема своя път към демократичното развитие. Но това е и времето на разпределяне на територии на влияние в областта на наркотрафика и хазарта между различните групировки на украинската мафия. Настава времето на онези, които нямат никакви скрупули и задръжки…

 

Именно в тези размирни времена се развива действието на завладяващия трилър „Блъф” от Георги Стоянов – дебютния роман на младия автор, обещаващ да се превърне във водещото име на жанровата литература у нас.

 

Брутален, изпълнен с неочаквани обрати и майсторски написан, „Блъф” от Георги Стоянов ще ви увери, че „пътят към ада е постлан с добри намерения.” Важното е да заложиш на правилната карта. И да си готов да загубиш всичко.

 

А на 27 март 2019 г. заложете на сигурно, като станете част от микрокосмоса на едно импровизирано украинско казино. От 19:00 ч. в DaDa Cultural Bar (ул. „Георги Бенковски” 10) ще се опитаме да разкрием „Блъф”-а на Георги Стоянов. Очаквайте неочакваното с актьора Юлиан Петров („Скъпи наследници”, „Камъни в джобовете”).

 

Прикачени ще откриете прессъобщение, корица, откъс и снимки, дело на Мариана Жижанова.

 

Добави още снимки: 


Партньори