Skip to Content

„Заключени спомени” – от Даниела Георгиева с премиера в Dada Cultural bar

Дата на събитието: 
Чт, 11/07/2019 - 18:30 - 21:30

 Каним ви на дебют от български автор – трилъра „Заключени спомени” от Даниела Георгиева.

 

Привидно Исабел има всичко на този свят – грижовни родители, които не се месят в живота й, верен приятел, който е готов да скочи в огъня за нея и един особено красив мъж от добро семейство до себе си. Както често се случва в живота обаче, нещата не са точно такива, каквито изглеждат. Тежък инцидент, който момичето преживява преди години, е причината Исабел да страда от амнезия и да не помни абсолютно нищо от живота си преди него. Сега тя живее в света, в който се е събудила на болнично легло след инцидента – свят, в който е трябвало да научи отново кои са хората, на които може да разчита. Свят, който добрият й приятел, семейството й и нейният любим са изградили за нея. Също така свят, в който някогашното й хоби – рисуването, което й е носило толкова много щастие и утеха – също е почти забравено.

 

Когато отново хваща четката, нещо скрито дълбоко в ума и душата на Исабел започва да движи ръката ѝ. Заключените спомени са там и трескаво търсят начин да излязат. Сега тези грижливо и дълбоко заровени тайни заплашват да разрушат нейното настояще. А дали то не е просто една огромна лъжа? Колко опасна може да бъде илюзията за щастие? А дали понякога не е по-добре просто да не закачаме миналото?

 

Заповядайте на премиерата на романа на 11 юли (четвъртък) от 18:30 часа в Dada Cultural barКнигата ще представят редакторът Ваня Майсторска и авторката Даниела Георгиева.

 



Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT