Skip to Content

Сатиричен театър

Комедийната класика „Странната двойка“ с премиера на 28 октомври

Невротичният чистник Феликс /Константин Икономов/ е изгонен от жена си и се нанася при своя немърлив и склонен към хазарт приятел Оскар /Светломир Радев/. Съвсем скоро от разхвърляна бърлога на разведен мъж, апартаментът се превръща в лъщящо от чистота жилище. Седмичният покер на мъжката компания на Оскар обаче не върви, защото вместо да държи картите и да залага, Феликс пече сладкиши и маже сандвичи…

"Албена" на ДТ "Рачо Стоянов" в Сатиричния

Номинация в категорията "Дебют"

Награждават лауреатите на Втория конкурс за хумор и сатира в Асеновград

За втора поредна година Община Асеновград кани любителите на хумора и сатирата да се насладите на най-добрите творби на български сатирици във Втория национален конкурс за хумор и сатира „Голямата къща на мъдрите хора - Асеновград 2014”. Тържествената вечер за награждаване на лауреатите от конкурса ще бъде на 21 май в Градска библиотека "Паисий Хилендарски" от 17:30 часа.

Иван Бърнев, Христо Гърбов и Калин Сърменов - Милото канят на „Вечеря за тъпаци”

Една от най-играните комедии на Сатиричния театър идва в Пловдив на 10 февруари в Дом на културата „Борис Хирстов”. Спектакълът се играе вече 10 години при препълнени салони . За ролята си в него Иван Бърнев получава наградата „Аскеер`2001” за изгряваща звезда и след съвместната си работа с Иржи Менцел е поканен от чешкия режисьор за главната роля във филма му „Служих на английския крал“. Партнират му комиците Христо Гърбов, Калин Сърменов и Веселин Ранков.

Футболна съблекалня събира актьори от Сатиричния театър в Пловдив

Лют скандал за лека жена и жълт картон тресе трима рефери в хитовата комедия „Спанак с картофи” на 2 ноември в Драматичен театър Пловдив.  Захари Бахаров, Юлиян Вергов и Владо Карамазов ще уреждат стари сметки по боксерки на сцената, а зрителите ще се смеят неудържимо.  Поради големия интерес през лятото, представлението гостува още веднъж в Пловдив.

Разпространи съдържание


Партньори