Skip to Content

Недоизречено

Писателят Стефан Бонев връчва в Плевен наградите от конкурса "Недоизречено"

На 24 април в 16.30 часа в ХГ Колекция „Дарение Светлин Русев” ще се проведе официалната церемония по награждаване спечелилите участници в Националния нестандартен литературен конкурс „Недоизречено 7”. Победителите ще получат наградите си лично от автора на конкурса – пловдивския писател Стефан Бонев и проф. Димитър Димитров, ректор на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите / ВУАРР / в Пловдив, който е спонсор на „Недоизречено”.

Седми литературен конкурс "Недоизречено"

На 13 март, петък, от 19:00 ч. – награждаване в Пловдив

Стефан Бонев връчва наградите в „Недоизречено 5“

Приключва петото национално издание на нестандартния литературен конкурс „Недоизречено“. Наградените ще чуят имената си на 29 септември, от 18.00 часа. Церемонията ще бъде в единствената пловдивска кафе-книжарница, намираща се до край Братската могила. През май месец там беше даден стартът на необичайната литературна надпревара.

Стартира литературен конкурс „Недоизречено“ в Хуманитарната гимназия в Пловдив

Поетесата Катя Белчева и писателят Стефан Бонев ще гостуват на ученици от единадесетите класове на Гимназията с хуманитарен профил „Св. Св. Кирил и Методий”. Срещата ще се състои на 30 октомври 2013 г., от 14:30 ч., в Актовата зала на училището, и е посветена на Деня на народните будители – 1-ви ноември.

Разпространи съдържание


Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT