Skip to Content

музей

Ден на народните будители в музей "Земята и хората"

01 НОЕМВРИ 2017 г. от 10:00 до 18:00 ч.

ХХVІІ Софийско изложение на минерали, фосили и скъпоценни камъни

От 6 до 8 октомври в Националния Музей “Земята и хората” ще се проведе ХХVІІ-то Софийско изложение на минерали, фосили и скъпоценни камъни – в рамките на традиционните „Дни на минералите”.

Европейски дни на наследството в музей "Земята и хората"

Тази година Европейските дни на наследството преминават под общоевропейската тема „Наследство и природа: Пейзаж от възможности“. Провеждането на инициативата съвпада с Празника на гр. София и Международния ден на минералното разнообразие – 17 септември.

Празничната атмосфера на града се допълва от множество културни събития свързани с красотата, опазването и популяризирането на културното и природното ни наследство.

„Сенки в скалите – минерали и биоразнообразие“ в музей "Земята и хората"

Мобилната изложба на Регионалeн исторически музей – Русе „Сенки в скалите – минерали и биоразнообразие“ ще гостува в София по покана на Националния музей „Земята и хората“ и ще бъде открита на 23 януари 2014 г. (четвъртък) от 11.00 часа.
Изложбата е създадена по повод Европейския ден на минералите.

Новогодишни ваканционни игри в музей "Земята и хората"

Зимната ваканция е идеалното време за забавления в музея. Столичният музей “Земята и хората” отново предлага Новогодишни ваканционни игри през първите дни от наближаващата 2014 година.

Разпространи съдържание


Партньори