Skip to Content

Памет

В Пловдив честват 171-та годишнина от рождението на Христо Ботев

В Пловдив, 171-та годишнина от рождението на Христо Ботев ще бъде чествана на 6 януари 2019 г., неделя, от 13.30 часа пред паметника на поета-революционер в Цар Симеоновата градина.

Ден на отворените врати за бащи в РИМ-Търговище

       До 11 ноември в цялата страна се провежда Седмица на бащата като част от Националната кампания „Да бъдеш баща”, насочена към активното и равнопоставено участие на мъжете в грижата за децата.

Подариха картина с герба на Петър Парчевич на побратимения Чипровци

Картина с герба на Петър Парчевич от името на кмета Павел Гуджеров и екипа му получи кмета на Чипровци Пламен Петков.  Платното е дело на художника от Раковски Минчо Деливански и е подарък по случай 330 години от Чипровското въстание и 50 години от обявяването на Чипровци за град. Зам.кмета Божидар Стрехин и дългогодишния енорийски свещеник на "Пресвето сърце исусово" отец Димитър  бяха  специални  гости на тържествата по повод  двойния празник на побратимения Чипровци.

Добави още снимки: 

Честит празник!

Почитаме Деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България

С поклонение, отдаване на почести  и полагане на венци и цветя, в Пловдив ще бъде почетен Деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България. 

Разпространи съдържание


Партньори