Skip to Content

Галерии

WINTERTIME 2020 - обща експозиция, живопис в галерия "Париж"

От 10 януари 2020 г. галерия „Париж“ стартира традиционната си зимна експозиция „WINTERTIME 2020”.

Първа изложба в новата галерия " Капана"

На 15 юли ще оживее най-новото културно пространство на Пловдив – галерия „Капана“ (бившия Детмаг „Снежанка“ на ул. „Райко Даскалов“ № 29 )!

„Крехко разрушаване на материалите“- 5 години галерия „Червената точка"

"Крехко разрушаване на материалите" е технически термин, който се прилага за материали като стъкло, метал и дърво, и изследва зараждането на пукнатини, образувани под въздействието на вътрешни и външни сили.

Отворен ден на международния симпозиум „Консервация и реставрация на мозайки“

„Имате невероятно културно наследство и трябва да сте много горди“ е заключението на участниците в Международния симпозиум „Консервация и реставрация на мозайки“ в Пловдив

28.02.2017

 

ЛИК представя картини от фонда на галерията

Изложба от фонда на галерията -масло, акварел, пастел, малка пластика; изложбата ще продължи от1. 11. до 29.11.

         Акварелиот Иван Манойлов, Никола Ангелаков, Иван Додов, Александър Телалим, Венета Дочева, проф. Андрей Даниел, Лили Кючукова, Атанаска Янева.

100 гледни точки към Пловдив – I етап

Пловдивчани се движат между тези красиви кътчета и сакрални места, с които е богат градът ни, без да ги забелязват, забързани в своето ежедневие. А те са много. Може би 100, или повече.

Юбилейна изложба събира над 20 автора с темата „МОИТЕ ТРИ…“

Тази есен ЧЕРВЕНАТА ТОЧКА събира в една зала над 20 автора и техните контрастни интерпретации на числото „три“.  Събитието е посветено на тригодишнината от създаването на галерията.  Изложбата се нарича „МОИТЕ ТРИ…“ и обобщава изминалите години през призмата на авторите, с които е избрала да работи.
Разпространи съдържание


Партньори