Skip to Content

Панаир на книгата

"Жанет 45" на Алея на книгата Варна

ИК Жанет 45 има удоволствието да Ви покани между 2 и 11 авгус т на 
Източник: 
newsart.net

„Алея на книгата“ - 2019 стартира от Пловдив

Най-мащабното пътуващо книжно изложение в страната – Алея на книгата, стартира маршрута си от Пловдив заедно с литературния фестива

Милош Урбан – гост на Софийския литературен фестивал

Един от най-даровитите и загадъчни представители на съвременната чешка проза, Милош Урбан, пристига у нас като специален гост на Софийския международен литературен фестивал! Фокус на тазгодишното издание са страните от Вишеградската четворка - Полша, Словакия, Унгария и Чехия.

Издателство "Жанет45" на Коледен базар на книгата

"ПОДАРИ КНИГА ЗА КОЛЕДА
Защото Коледите са направени от книгите, които сме чели..."
ГГ
* * * * *
ЖАНЕТ 45
Програма Коледен панаир на книгата 2017 

"Дора и минотавъра" с премиера в НДК

Славенка Дракулич е една от най-превежданите хърватски писателки и публицистки. Работи като журналист за някои от най-престижните списания в бивша Югославия. Тя е първата жена- журналист в Хърватия, която пише за феминизма, правейки блестяща връзк между литература и социологически анализ.

Сред книгите и са: Смъртните грехове на феминизма, Мраморна кожа, Божествен глад, Сякаш ме няма, Те и мравка не биха сгазили, Тялото на нейното тяло и др. 

Издателство "Хермес" на 45-ия Софийски международен панаир на книгата

По време на изложението всички книги на „Хермес“ ще се продават със специални отстъпки, а на щанда на издателството читателите ще могат да открият едни от най-емблематичните заглавия на 2017 година.Сред тях са „Истории за лека нощ за момичета бунтарки“ от Елена Фавили и Франческа Кавало, „Малък наръчник по хюга“ от Майк Викинг, „Неудържима: моят живот досега“ от Мария Шарапова, „Сама в Париж“ от Джоджо Мойс, „Коледни пожелания и бисквитени целувки“ от Джени Хейл, „Мил

"Алея на книгата“ за четвърти път в София

Четвъртото издание на „Алея на книгата“ в столицата започва на празничния 6-тисептември (вторник). Пътуващото книжно изложение ще спре в центъра на София - под фенерите на пешеходния булевард „Витоша“.

Йенс Кристиан Грьондал пристига за премиерата на „Тишина през октомври"

Срещата с автора на „Тишина през октомври” ще се състои на 28 май, събота, от 15:00 ч. в литературен клуб „Перото”, НДК.

Разпространи съдържание


Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT