Skip to Content

Фестивали

Фестивалът "Здравей, здраве!" на живо в мрежата

Десетото юбилейно издание на популярния в страната фестивал на здравословния живот “Здравей, Здраве” в Пловдив тази година излъчва излъчва ина живо в мрежата от мястото на събитието Дом на науката и техниката на ул. “Гладстон” 1. Организаторите отчитат големия интерес на своите посетители и последователи и предвиждат ключови лекции в съботния ден да се излъчват на ютуб канала на фестивала Zdravei Zdrave и на страницата във фейсбук.

Дефиле "Уикенд в Пловдив"

Студентите на НАТФИЗ играят благотворително за фестивала „Данаил Чирпански“

Спектакълът, по текст за театър и в постановка на проф. Пламен Марков, беше създаден в процеса на учебната работа на класа в Академията. Близо година, той се игра на сцената на Театър НАТФИЗ с участието на Данаил Чирпански, на чието име беше създаден и първият български Международен театрален студентски фестивал, след трагичната кончина на младия актьор.

Старият град с артистични изненади за откриването на Пловдив – Европейска столица на културата

Пловдив е в трескава подготовка за предстоящото голямо откриване на Европейска столица на културата, наситено с артистични изненади за дългия уикенд под мотото  „Ние сме всички цветове”. Едно от знаковите места за жителите и гостите на Пловдив е романтичния и магнетичен Стар град.

С премиерата на балета "Дон Кихот" се открива Фестивала на оперното и балетно изкуство ФОБИ

С този спектакъл ще бъде открито официално 49-то издание на Фестивала на оперното и балетното изкуство. Балетът “Дон Кихот” е сред върховите постижения на класическия танц.

Разпространи съдържание


Партньори