Skip to Content

Продължават репетициите и строителните работи за "Набуко"

Строителните работи около сцената и трибуните за премиерата на „Набуко”продължават. Успоредно с тях вървят репетициите  със солисти като Владимир Стоянов –Набуко, Роберто Скандюци – Захария,  Абигаил – Сузана Бранкини, ГабриелаГеориева, Йорданка Дерилова, Радостина Николаева, Измаел – Даниел Дамянов, Даниел Острецов, Росен Ненчев, Фенена – Шай Блох, Оана Андра, Цвета Сарамбелиева  и др. 

В Софийската опера и балет постъпиха много писма и запитвания от почитатели на оперното изкуство, които са разбрали, че билетите за „Опера на върховете – Белоградчишки скали” вече са изчерпани.Те искат също да посетят фестивала,но за съжаление билетите вече са продадени.

Към новият оперен фестивал в Белоградчик съществува голям интерес от страна на меломаните – не само от Българиs, но и от чужбина. Много вагнерианци от цял свят, които са присъствали на почти всички издания на фестивала „Пръстенът на нибелунга” и на премиерата на „Тристан и Изолда” в Софийската опера, са дали вече заявка да видят отново през лятото на 2017година пещерната фестивална импресия в три части : „Вагнер-Магура”: богове, великани, джуджета, валкюри”.   

Още снимки: 


Партньори