Skip to Content

Продължението на „Чаках точно теб“ от Стефана Белковска с премиера

Дата на събитието: 
Ср, 22/11/2017 - 19:30 - 21:45

В края на 2016 г. Белковска издаде първата си книга – „Чаках точно теб”, която бе приета повече от успешно сред четящата аудитория у нас. Романът бе класиран на четвърто място в категория „Дамски романи“ в конкурса „Моята любима книга 2016“ и се радва на три тиража в рамките на 12 месеца.

 

Премиерата на „Завинаги ти“ е на 22 ноември (сряда) от 19:30 часа в клуб PM (ул. „Позитано“, хотел „Рила“), където книгата ще може да се закупи ексклузивно преди да излезе официално на пазара на 1 декември. Водещи на събитието ще са познатата от телевизионния екран Константина Живова и писателят Димитър Калбуров, а Мис България Свят 2003 Райна Налджиева, поп певицата Ирра Русева и футболистът и победител в Survivor България 2014 Ваня Джеферович ще прочетат на живо любимите си откъси от „Завинаги ти“. За доброто настроение в клуба ще се грижат още певицата Вяра Атова и китаристът Захари Борисов, които ще предложат тематично подбран акустичен сет.

 

Освен известен блогър и писател, Стефана Белковска работи в сферата на рекламата от години. Още от малка е привлечена от книгите – и като читател, и като творец. От ранна детска възраст пише комикси, които илюстрира сама. „Чаках точно теб“ е дебютната й книга, която се радва на отявлен читателски интерес.

Ще се радвам, ако отразите информацията за нейното продължение.Партньори