Skip to Content

Стартира "Да украсим София за Коледа"

ДНЕС СТАРТИРА ТРАДИЦИОННАТА КАМПАНИЯ ЗА ВЪНШНА ПРАЗНИЧНА УКРАСА НА СГРАДА, БАЛКОН, ДВОР И МЕЖДУБЛОКОВО ПРОСТРАНСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА
 
КАМПАНИЯТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ от 1-ви ДЕКЕМВРИ 2017 г. до 15-ти ЯНУАРИ 2018 г.
 
Изпращайте до 3 снимки с Вашата украса на имейл адрес: ukrasi_sofia@mail.bg най-късно до 15-ти януари 2018 г. Необходимо е да бъдат посочени трите имена на участника/ име на организацията, адрес на украсения обект и координати за връзка.
На страницата във фейсбук „ДА УКРАСИМ СОФИЯ ЗА КОЛЕДА” ще бъдат публикувани относимите към кампанията фотографии.
Трима от авторите (собствениците) на украсата, събрала най-много харесвания, ще получат парични награди:
ПЪРВА НАГРАДА - 1 200 (ХИЛЯДА И ДВЕСТА) ЛЕВА
ВТОРА НАГРАДА - 600 (ШЕСТСТОТИН) ЛЕВА
ТРЕТА НАГРАДА - 300 (ТРИСТА) ЛЕВА
Класирането се осъществява въз основа на броя харесвания на снимка от изпратените на имейл адрес: ukrasi_sofia@mail.bg и публикувани до 3 (три) снимки за участник. Валидни за класирането са получените харесвания на снимката до 24.00 часа на 15-ти януари 2018 г.
В конкурса могат да участват организации или физически лица, на вършили 18 години.
Победителите ще бъдат обявени във фейсбук страницата „ДА УКРАСИМ СОФИЯ ЗА КОЛЕДА” след приключване на конкурса. Наградите на победителите ще бъдат връчени до 30-ти януари 2018 г.
 
Подробна информация за условията на конкурса и регламент ще намерите на фейсбук страницата „ДА УКРАСИМ СОФИЯ ЗА КОЛЕДА”, на страницата за култура на Столична община – „АртСофия” ( http://www.artsofia.bg/bg ) и на www.sofia.bg .


Партньори