Skip to Content

“Даровете на ума и на сърцето” в тазгодишния фестивал "Здравей, здраве!"

Дата на събитието: 
Сб, 21/04/2018 - 10:45 - Нд, 22/04/2018 - 19:45

Остават още няколко дни до крайния срок за подаване на конкурсните творби в трите конкурса за рисунка, литературно есе и фотография на фестивала на здравословния живот “Здравей, Здраве!” Пловдив. 

Търсят се оригинални, забавни и вдъхновяващи решения по темата “Даровете на ума и на сърцето”, която са избрали за основа организаторите  на традиционния пролетен празник на здравето в града под тепетата.

За девета, поредна година  през април фестивалът на здравословния живот привлича малки и големи от всички краища на страната. Това е най-голямата трибуна на здравословния живот у нас, обединяваща холистици и практици, лекари и терапевти, производители и спортни дейци в името на хармоничния и природосъобразен живот.

Тази година фестивалът има свои издания в още 15 града на страната като: Търговище, Казанлък, Троян, София, Варна, Бургас, Благоевград, Стара Загора и др. Всички градове, обединени от фестивала майка в Пловдив се ръководят от трите принципа: Споделено, доброволно и безплатно. Споделено познание и опит, доброволно участие и труд на организатори и лектори и безплатен вход за всички!

В Пловдив Фестивал “Здравей, Здраве” се провежда на 21 и 22 април 2018 в залите на Дома на техниката на ул. “Гладстон” 1 и градската градина с входът  свободен! Програмата и условията за участие в трите конкурса на сайта на фестивала www.zdraveizdrave.orgи фейсбук страницата: “Фестивал на здравето “Здравей, Здраве!” Пловдив”.

 

Фестивал “Здравей, Здраве” партнира на Европейска културна столица “Пловдив 2019”.Партньори