Skip to Content

Детски фестивал на изкуствата "Мозайка от таланти"

Дата на събитието: 
Нд, 03/06/2018 - 11:00 - 20:45

 Ние сме група от художници, музиканти, поети и психолози, която през 2017 г. създаде артистичния проект # МОЗАЙКА НА ПРИЯТЕЛСТВОТО. Целта му  бе да стимулира и подкрепи естествения творчески потенциал, който притежава всеки човек още от най-ранна възраст.

 През 2018 проектът беше насочен към деца от 8  до 18 години,с които  работят известни творци от различни области на изкуството, преподаватели, медиатори и психолози.

Отново в арт ателиетата бяха приобщени деца със специални образователни потребности, които   твориха заедно с връстниците си.

 #МОЗАЙКА НА ПРИЯТЕЛСТВОТО ще завърши на 3 юни /неделя/ от 11.00 с еднодневен интерактивен Детски фестивал на изкуствата"Мозайка от таланти"в Стария град , /Къща Хиндлиян/.

 В събитието ще се включат ученици от  арт ателиетата , както и техни приятели. Символично жури, съставено от известни наши творци, ще ги подкрепи и аплодира.  Пловдивската общественост ще има възможност да види на една сцена пъстрото многообразие от таланти, а децата да изпитат вълнението от публична изява и от присъствието на техни любими звезди.  Ивана Папазова, Владимир Владимиров и Орлин Павлов ще са сред тях!

Проектът се реализира с финансовата помощ на Община Пловдив и е в подкрепа на Пловдив-Европейска столица на културата 2019.

Наградите са осигурени от  БИОХЕРБА, издателствата ВИОН и  ПЕРГАМЕНТ ПРЕС !

                   Партньори