Skip to Content

Международен арт фест Морски Резонанс

Дата на събитието: 
Сб, 11/05/2019 - 14:00 - 23:15

 Заповядайте на мултижанровия Международен арт фест Морски Резонанс!

Елате на Международния арт фестивал Морски Резонанс, там където  изкуството ще се срещне с морето. На брега на Черно море, на Златните пясъци, ще инспирираме една отворена галерия на открито - „Морски Резонанс“. Повод за вдъхновение ще бъде  любовта във всичките й измерения.

Международният арт фест дава възможност на креативни артисти, да се забавляват целенасочено, да се обогатят духовно и да преоткрият себе си извън зоната на галерийния комфорт под открито небе.

Като излезем от градската среда, далеч от стереотипите, ще създадем мостове помежду си, там където изкуството, изложено навън, приема по-различно значение и други измерения. Под онова безкрайно и безначално небе, морето и пясъкът ще бъдат нашата алтернативна галерия на открито, която дава други възможности. Живопис, инсталации, обекти, фотографии, акции, пърформанси, танци, музика, ще се слеят в едно синкретично преобразяване на природата. Плажът ще бъде свободен за артисти, които ще създават неочакваното.

Еко хепънинг по желание на присъстващите. Пърформанс с целувки на плажа. Хепънинг със светещи, летящи над морето сърца. Китара и човешки глас на брега на морето.

Да освободим място на плажа за красивите и енергични вибрации. Изкуството ни ще вибрира с любов. Да съхраним обичта! Чрез морето и изкуството!

Дрес код – розово, червено.

 

За артистите от страната и чужбина, както и за гостите на феста, са запазени места в хотел „Плиска“ на Златни пясъци на цена 34,00 лв. със закуска, обяд и вечеря и други екстри – от 1 до 5 дни.

За артистите – среща на плажа, на кея до комплекс Ривиера в 11.00 ч на 11 май /събота/ 2019.

Може да се създават творби на място, а може да се участва и с готови произведения.

Артистично-музикалната програма ще започне от 14.00 ч.Партньори