Skip to Content

Концерт на акапелния поп-рок хор "Right Here" в ТРАКАРТ

Дата на събитието: 
Сб, 24/08/2019 - 20:00 - 22:15

 "Right Here" е млад акапелен поп и рок хор, основан през 2015 година в Бон, Германия. По състав е многолика група с около 50 изпълнители от всякаква възраст. Ентусиазираните членове на формацията са решили 4 - годишнината от създаването на хора да отбележат точно пред пловдивската публика, защото това е родния град на тяхната диригентка.

Концертът е на 24.08.2019, от 20:00ч. в Културен Център „Тракарт“, Археологически подлез, с вход свободен (молба за доброволно дарение).

 

Репертоарът на "Right Here" е разнообразен и „груув"-ен. С особено удоволствие пеят  песни, аранжирани специално за тях. Наред с това на техния концерт очаквайте изпълнения на „Love Long Distance“ от Gossip, „Brave“ от Sara Bareilles, „Friday I’m in Love“ от The Cure и други.

 

Тяхната ръководителка, диригентът Вера Георгиева, съчетавайки забавното със сериозното постоянство в работата, стимулира обичта на формацията към хоровото пеене. Отплата за колективният им труд е наслаждението на публиката от изпълнението на техните песни.

На въпроса защо името „Точно Тук“ ("Right Here"), членовете на формацията отговарят: 

„Знаете ли онези моменти, когато всичко се чувства „правилно“? Kогато имате чувството, че точно сега и точно тук е където искате да бъдете, където принадлежите. За нас музиката има силата да ни даде това чувство. Всичко е точно, както трябва да бъде. Именно „Right Here“!

 

"Right Here"

Кога: 24.08.2019, 20:00ч. начало

Къде: Културен Център Тракарт, Археологически подлез

Вход свободен (молба за доброволно дарение)

 

За повече информация:

https://www.right-here-chor.deПартньори