Skip to Content

Драматичен театър

„Сигнал“ ще отбележи своята 40-годишнина на сцената в Монтана на 25 септември

Група „Сигнал“ ще отбележи своята 40-годишнина на сцената с концерт в Монтана на 25 септември от 19,00 часа.

Шоуто в Монтана е част от националното турне на групата. В двучасовата програма ще бъдат включени както най-известните им хитове станали любими на три поколения фенове, така и някои от по-новите им песни.

Звезди дават началото на театралната година в Монтана

Популярните актьори от театралната сцена и телевизионния екран Мариан Бачев и Александър Кадиев заедно с актьорите от трупата на разградския театър ще играят в първия гостуващ спектакъл на монтанска сцена за 2017 година.

Комедията на Франсис Вебер под режисурата на Богдан Петканин ще се играе на 27 януари от 19,00 часа в Голяма зала на Драматичен театър.

За сюжета:

„Царицата на чардаша“ отново в Монтана

Драматичен театър – Монтана ще поднесе на публиката предпразничен фойерверк от музика, танци и майсторско музикално и драматургично изкуство с представлението на най-популярната оперета в света „Царицата на чардаша“ от Имре Калман, продукция на Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов“ Велико Търново.

Спектакълът ще се играе на 18 декември от 19,00 часа в голяма зала на театъра. Режисьор на постановката е Петко Бончев, а диригент на оркестъра ще бъде Атанас Варадинов.

93-тият творчески сезон на Драматичен театър "Стоян Бъчваров" започва с премиерата на "КАНКУН"

ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР „СТОЯН БЪЧВАРОВ”

93-ти творчески сезон (2013 – 2014)

Септември 2013

Под знака на 135-годишнината от рождението на патрона на театъра Стоян Бъчваров

Основна сцена

Добави още снимки: 

Ваклуш Толев и Божко Божков представят свои книги в Пловдив

Две книги ще бъдат представени тази вечер в Пловдив.

 „От Гомлука до Квашневски и от Живков до Първанов“ – така са озаглавени спомените на най-дългогодишния държавен и правителствен преводач от полски език у нас Божко Божков. Изданието, финансирано изцяло от Полския институт в София, щебъде представено от ст.н.с. І ст. д-р Агоп Гарабедян в пловдивската Народна библиотека „Иван Вазов“ в 18:00 часа.

Разпространи съдържание


Партньори