Skip to Content

Балабановата къща

Ансамбъл WIEN на IX МФ „Дни на музиката в Балабановата къща”

На 24 юни от 18.30 ч. Балабановата къща ще бъде озарена от висшето майсторство на елитния ансамбъл от Виенска филхармония.

„Дни на музиката в Балабановата къща” 2018

Едно от най-елитните музикални събития в България – Международният фестивал „Дни на музиката в Балабановата къща”, удостоен за втори път със сертификат за качество „Европейски фестивал 2017-2018” на Европейската фестивална асоциация, част от Културния календар на Община Пловдив, година след година гради образа на града под тепетата като законодател на музикални събития от най-висока класа. И деветото издание на МФ „Дни на музиката в Балабановата къща” стартира триумфално.

Добави още снимки: 

Елка Няголова представя в Пловдив новата си книга „Шест грама“

На 10 май 2018 г. от 18:00 ч. в Балбанова къща ще се проведе среща - откровение с поетесата Елка Няголова по повод книгата й „Шест грама“.

Изложба „Нивото на р. Дунав в см.“ на Володя Казаков в Старинен Пловдив

Общински институт „Старинен Пловдив“ кани пловдивчани  и гости на града на една интересна и различна изложба, която носи заглавието „Нивото на р. Дунав в см.“ на Володя Казаков.

С изложба на Георги Божилов – Слона, „Старинен Пловдив“ чества годишнина

На 29-ти март 2018 г. от 17 ч. в Балабановата къща в Стария град на Пловдив ще бъде открита изложба „От съкровищницата на Стария Пловдив“ с творби на големия български художник Георги Божилов - Слона.

 

Уикенд с топконцерти в Балабановата къща

Предстои звезден уикенд в програмата на VI Международен фестивал „Дни на музиката в Балабановата къща“.

„Дни на музиката в Балабановата къща“ под знака на „Европейски фестивал 2015 - 2016“

Международният фестивал  „Дни на музиката в Балабановата къща“-  едно от знаковите събития в Есенен салон на изкуствата в Пловдив, удостоен през тази година с лейбъла „Европейски фестивал 2015 - 2016“ от Европейската фестивална асоциация, отново ще представи  музиканти със световна слава. 
Разпространи съдържание


Партньори