Skip to Content

От страната

КЪСО КИНО ВЪВ ФАРГО

КЪСО КИНО ВЪВ ФАРГО е инициатива на Arteria Films Ltd., съвместно с Клуб "Фарго" в "Лъки" - Дом на киното и Община Пловдив. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и е част от Календара на културните събития за 2017 година.

„Мистерията на българските гласове” и Лиса Джерард на Античния театър

Навремето зад изявата на „Мистерията на българските гласове” застана цялата държава с бюджетните си средства, с една идея и една цел  - да съхрани и развие уникално българското и да го покаже у нас и по света. Днес това го прави един човек - Бояна Бункова.

Книгата "Разкажи ми за Ботев" гостува на Ботевите дни във Враца

„Разкажи ми за Ботев“ гостува на Ботевите дни във Враца

На 29 май, понеделник, специално адаптираната за деца книжка „Разкажи ми за Ботев“ ще е част от официалната програма на Ботевите дни в град Враца.

Авторите на проекта Райчин Генов и Ивайло Кючуков ще гостуват на местното училище „Христо Ботев“, където ще се срещнат с ученици, ще представят пред тях творбата и ще участват в дискусия за живота и делото на поета революционер.

56-та Национална археологическа конференция ще се проведе в Пловдив

В периода 29 – 31 май 2017 г. Община Пловдив и Регионален археологически музей – Пловдив ще бъдат домакини на 56-та Национална археологическа конференция.

Русенският куклен театър гостува във Велико Търново

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 27 майот 11.00 часа в читалище  „Искра” във Велико Търново, гостува премиерниятспектакъл на  Държавен куклен театър – Русе „Трите прасенца“.  Най-новото заглавие от афиша на русенските кукленици ще бъде представено за любителите на театралнотоизкуствои на търновска сцена.„Трите прасенца“е драматизация по едноименната приказка.

Номинации награди Пловдив

НОМИНАЦИИ

за удостояване с традиционната Награда “Пловдив” на творци и колективи за ярки постижения в културния живот на града, реализирани през предходната 2016 година.

Раздел „Архитектура“

„Архитектурно бюро

Разпространи съдържание

Партньори