Skip to Content

От страната

ДВГ „Пеещите котенца“ 20 години на сцената

ДВГ „Пеещите котенца“ ще отбележи своя 20-годишен юбилей с концерт в Дома на културата „Борис Христов“ от 11 часа на 4 ноември 2018 г.

За първи път на сцената на Дома на културата на 4 ноември 218 г. ще бъдат представени най-новите детски песни на Невена Кючукова, която повече от 40 години работи с малчугани и твори за тях. 

https://www.youtube.com/watch?v=WmF

Лили Сотирова представя първата си поетична книга „Съзерцание в безкрая“

Първата поетична книга на младата художничка, моден дизайнер и поет Лили Сотирова, озаглавена „Съзерцание в безкрая“, ще бъде официално представена в Пловдив. Събитието ще се състои тази събота (20 октомври) от 18:30 часа в Експозиционната зала на Пловдивски Културен Институт.

Благотворителен спектакъл за възстановяването на паметника на Диана

Драматичен театър – Монтана ще подкрепи възстановяването на паметника на Диана с благотворителен спектакъл, средства от който ще бъдат дарени за инициативата.

Представлението на „Мистерията Дон Жуан“ на 18 октомври от 19,00 часа ще е посветено на каузата. С цел подпомагане на възстановяването на скулптурата на Диана за спектакъла се продават благотворителни талони за вход.

Даниел Вълчев и неговите „Разкази“ гостуват в Шумен

Бившият министър на образованиетои науката, успешен адвокати преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“ събира в едно издание осем нови разказа – „Осмият ден от седмицата“ –ивече познатите „Осем и половина“ истории.

Художествено-музикална 3D проекция представя творчеството на Златю Бояджиев

Екипът на ОИ „Старинен Пловдив” спечели финансиране от Министерство на културата по проект за „Събития за популяризиране на съвременното европейско изкуство в рамките на Комуникационната стратегия на Република България за Европейския съюз”.

„Сигнал“ ще отбележи своята 40-годишнина на сцената в Монтана на 25 септември

Група „Сигнал“ ще отбележи своята 40-годишнина на сцената с концерт в Монтана на 25 септември от 19,00 часа.

Шоуто в Монтана е част от националното турне на групата. В двучасовата програма ще бъдат включени както най-известните им хитове станали любими на три поколения фенове, така и някои от по-новите им песни.

Сам мъж в града // Stand-up comedy с Георги Кючуков

Сам мъж в града // Stand-up comedy с Георги Кючуков - 19 септември,

Резиденция "Тракийски стан", Пловдив,

Орлин Горанов и Мариан Бачев на сцената на театъра в Монтана

Звезден квартет от именити актьори ще гостува в Монтана на 19 септември от 19,00 часа в Голяма зала на театъра.

Комедията „Операцията“ ще приюти в ролите си актьорите Орлин Горанов, Миглена Стоева, Тони Минасян и Мариан Бачев. Автор на пиесата е Иво Сиромахов, а режисьор е Борис Панкин.

„По трихълмието на времето“ -празниците на Старинен Пловдив

 Септември е и отново дойде време да отпразнуваме заедно великолепието на Старинния Пловдив!  

Източник: 
newsart.net
Разпространи съдържание


Партньори