Skip to Content

От страната

Ансамбъл „Тракия“ кани почитателите на „Коледна приказка“ в два концерта

Фолклорен ансамбъл "Тракия" - Пловдив кани своите почитатели на станалия вече традиция двоен празничен концерт под надслов "Коледна приказка" в ДК „Борис Христов“.

Литературна вечер с Наталия Бояджиева в Дом на хумората и сатирата

На 28 ноември от 18 часа в Дома на хумора и сатирата, в Залата на жирафите ни предстои среща с Наталия Бояджиева. Ще пътешестваме заедно с нея - чрез книгите й „Светлина от Изтока” и „Лицата на Филипините” - из далечната Азия. Разказът ще тече на фона на мини изложба на дъщеря й Емилия Бояджиева, докторант в Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей към БАН, София

Започва КИНОМАНИЯ в Пловдив

На 16-ти ноември (петък) стартира тазгодишното издание на КИНОМАНИЯ в Пловдив. 13-тата кинопанорама ще се проведе в LUCKY Дом на киното и ще приключи на 29-и същия месец.

Пловдивските читалища с общ концерт на Деня на будителите

На 1 ноември 2018г. Общинският читалищен съюз – Пловдив организира празничен  концерт в чест на общобългарския празник  - Ден на народните будители  на Римския стадион, с начален час  - 17 часа.

ДВГ „Пеещите котенца“ 20 години на сцената

ДВГ „Пеещите котенца“ ще отбележи своя 20-годишен юбилей с концерт в Дома на културата „Борис Христов“ от 11 часа на 4 ноември 2018 г.

За първи път на сцената на Дома на културата на 4 ноември 218 г. ще бъдат представени най-новите детски песни на Невена Кючукова, която повече от 40 години работи с малчугани и твори за тях. 

https://www.youtube.com/watch?v=WmF

Лили Сотирова представя първата си поетична книга „Съзерцание в безкрая“

Първата поетична книга на младата художничка, моден дизайнер и поет Лили Сотирова, озаглавена „Съзерцание в безкрая“, ще бъде официално представена в Пловдив. Събитието ще се състои тази събота (20 октомври) от 18:30 часа в Експозиционната зала на Пловдивски Културен Институт.

Благотворителен спектакъл за възстановяването на паметника на Диана

Драматичен театър – Монтана ще подкрепи възстановяването на паметника на Диана с благотворителен спектакъл, средства от който ще бъдат дарени за инициативата.

Представлението на „Мистерията Дон Жуан“ на 18 октомври от 19,00 часа ще е посветено на каузата. С цел подпомагане на възстановяването на скулптурата на Диана за спектакъла се продават благотворителни талони за вход.

Разпространи съдържание


Партньори