Skip to Content

Дом на културата

Концерт на Стоиц Гъдев в Пловдив на Цветница

Стоиц Гъдев представя авторската си музика на 12 април 2020, Цветница, от 19 часа, в Дом на културата - Пловдив!Театралното приключение „Да бъдеш или не Ромео и Жулиета“ по Уилям Шекспир отново в Пловдив

Поради големия интерес спектакълът „Да бъдеш или не Ромео и Жулиета“ по Уилям Шекспир ще се играе отново 14 април, неделя, от 11:00 ч. в Дом на културата "Борис Христов".

"Луд гидия" ще се играе в Дом на културата "Борис Христов"

Българската опера "Луд гидия" се мести в Дом на културата "Борис Христов" на 24-ти септември от 19:00 ч.  поради прогноза за лоши метеорологични условия. Закупените билети за Античен театър ще важат!

Солисти от Виена закриват Австрийските музикални седмици с Пловдивска опера

Симфоничният оркестър на Държавна опера Пловдив посреща солистите Александър Нойбауер – кларинет и Рихард Галер – фагот за заключителния концерт на XIX Австрийски музикални седмици на 21 май в Дом на културата от 19 часа. Диригент е маестро Диан Чобанов.

Добави още снимки: 

"One Ballad Night Symphony" с Петър Салчев и Мирослава Кацарова

Eдни от най-красивите баладични теми, написани от класиците на съвременната популярна и джазова музика,

„Зад кулисите: Макбет” в Пловдивската опера

Дни преди премиерата на една от най-драматичните опери от Верди – „Макбет”, желаещите ще могат да надникнат в „кухнята” на постановката. На 8 ноември (събота) от 17 часа репетицията на Голяма сцена в Дом на културата ще е отворена за публика. Нестандартната инициатива има за цел да подготви зрителите за най-новото заглавие от афиша на Операта и да ги запознае с процеса на „сглобяване” на една оперна премиера.

Разпространи съдържание


Партньори