Skip to Content

LUCKY Дом на киното

Световна премиера на документалния филм "Следващото поколение"

„Следващото поколение” е филм за хуманността, който ни напомня, че преди националната идентичност и етническата принадлежност, ние сме човеци. И че опазването на човешкия живот е най-висша ценност.

Това е филм, който чрез спомени за страшното историческо минало, представя героизма и каузата на българите, които съумяват да спасят българските евреи. И да дадат шанс за бъдеще на следващите поколения.

Панорама на планинарското и екстремно кино в Пловдив

Панорама на планинарското и екстремно кино ще се проведе в Пловдив на 3 и 4 юни. Прожекциите са от 18:30 часа в Lucky Дом на киното.

Започва КИНОМАНИЯ в Пловдив

На 16-ти ноември (петък) стартира тазгодишното издание на КИНОМАНИЯ в Пловдив. 13-тата кинопанорама ще се проведе в LUCKY Дом на киното и ще приключи на 29-и същия месец.

13-ти София Филм Фест в Пловдив

На 6 март в LUCKY Дом на киното ще се състои еднодневна изложба с експонати от музея „Параджанов“ в Ереван, както и прожекция на емблематичния филм „Цветът на нара“, късометражния „Нощ в Музея „Параджанов“ и среща със специалните гости: режисьора Роман Балаян, директора на кинофестивала „Златна кайсия“ и кинорежисьор Харутюн Хачатрян и директора на музея „Параджанов“ Завен Саркинян.

Разпространи съдържание


Партньори