Skip to Content

Габрово

„Летящите грузинци” с турне в България

С огромен успех, при пълни зали и възхищението на публиката преминава световното турне на Национален Балет на Грузия „Сухишвили” , със специалното участие на Грузинския Оркестър с ”Юбилейна класическа програма 70 години Сухишвили” , 120 минути Взривяваща енергия.

Изложба карикатура „Години по-късно” в Дом на хумора

Изложбата карикатура „Години по-късно” / Поглед към миналото с усмивка” има вече четвърто поред тематично издание на Музея на МВР – главно, излагани в структури на МВР - Факултета на ПБЗН – Академия на МВР, КАТ, АМВР, в експозиционните зали на Музея на МВР, както и в 20-та юбилейна изложба „SECURITY EXPO 2013“ в сградата на Интер Eкспоцентър – гр. София 2013 г.

Музеят на карикатурата Варшава гостува в Габрово

За Музея „Дом на хумора и сатирата” годината започна с гостуване на полска карикатурна изложба, осъществено с любезното партньорство на Полския институт в София. Още тогава организаторите обявиха, че годината ще „завърши” също на полска сатирична вълна: Зигмунт Зарадкевич ще представи своя самостоятелна изложба и Музеят на карикатурата във Варшава ще размени с Дома своя колекция съвременна карикатура.

Росина Пенчева с фотографска изложба "Работно заглавие"

На 5 септември 2014г. от 18.30ч. в зала "проф. Минчо Минчев" на ХГ "Христо Цокев" ще се открие Фотографска изложба на Росина Пенчева с името "Работно заглавие".

Разпространи съдържание


Партньори