Skip to Content

Римски стадион

Пловдивските читалища с общ концерт на Деня на будителите

На 1 ноември 2018г. Общинският читалищен съюз – Пловдив организира празничен  концерт в чест на общобългарския празник  - Ден на народните будители  на Римския стадион, с начален час  - 17 часа.

Филми за дивата природа на Римския стадион

На 20 май ще потърсим себе си в света на дивата природа в желание да я запазим такава каквато е и ще се опитаме да надбягаме лимита си.
Заповядайте да гледаме заедно филмите Jumbo Wild и Reach your Limits с наградата за най-добър спортен и приключенски филм на Bilbao Mendi Film Festival.
Започваме в 21:00 ч., мястото е Римски стадион, а входът е свободен!
 
Jumbo Wild от Patagonia

Известни личности разказват приказки на Римския стадион

Четвъртият сезон на инициативата „Пощенска кутия за приказки“ тази година ще започне в Пловдив. Това ще стане тази вечер на Римския стадион от 19:00 ч. в разките на фестивала One Architecture Week.

Темата е "Няма нищо невъзможно", а десетте избрани творби, ще бъдат представени от Александър Сано, Ирмена Чичикова, Манол Пейков, Живко Джуранов, Калин Врачански, Людмила Сланева, Камен Алипиев-Кедъра, Емил Джасим и Ясен Козев.

Генерална асамблея на Европейската асоциация на студентите по медицина започва в Пловдив

130 свои колеги от Европа посрещат студентите по медицина в Медицински университет – Пловдив в седмицата когато стана ясен изборът на града ни за Европейска столица на културата 2019

В Пловдив отново оживяват гладиаторски битки

Поредният Античен фестивал започна в Пловдив. До 15 септември членовете на Сдружението за антични и средновековни реконструкции "Сила" - град Пловдив ще представи римски и тракийски религиозни и бойни ритуали, гладиаторски битки, демонстрации на въоръжение, антична мода, ораторски речи и епиграми, римски театър, пазар на роби и други.

Разпространи съдържание


Партньори