Skip to Content

Римски стадион

Суинг джаз концерт от “Дни на музиката в Балабановата къща” на 22 септември на Римския стадион

Суингиращата формация SWING ALL STARS JAZZTET, която ще вдигне градуса на настроението на прочутия Римски стадион на 22 септември от 19.00

Запознай се със СТАРтерите

На 19 септември 2019г, от 17.30 ч. на пл.Римски стадион, ще бъдат представени 15 младежки идеи, реализирани през тази година, част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019!

„Запознай се със СТАРтерите” е финалното събитие по проект „Младежка социална зона”, управляван от Фондация Национален алианс за работа с доброволци.

Победителите от конкурса на Италия Videofestival Live с тричасов концерт на Римския стадион

Победителите в един от най-големите вокални конкурса на Италия Videofestival Live с тричасов концерт на Римския стадион

Концерт на пловдивските читалища

В навечерието на най-светлия и духовен български празник 24 май, Общински читалищен съюз – Пловдив, с подкрепата на Община Пловдив и ОИ „Старинен Пловдив“ организират празничен концерт „Върви, народе възродени“ с участието на любителски колективи от всички пловдивски читалища.

Пловдивските читалища с общ концерт на Деня на будителите

На 1 ноември 2018г. Общинският читалищен съюз – Пловдив организира празничен  концерт в чест на общобългарския празник  - Ден на народните будители  на Римския стадион, с начален час  - 17 часа.

Филми за дивата природа на Римския стадион

На 20 май ще потърсим себе си в света на дивата природа в желание да я запазим такава каквато е и ще се опитаме да надбягаме лимита си.
Заповядайте да гледаме заедно филмите Jumbo Wild и Reach your Limits с наградата за най-добър спортен и приключенски филм на Bilbao Mendi Film Festival.
Започваме в 21:00 ч., мястото е Римски стадион, а входът е свободен!
 
Jumbo Wild от Patagonia

Известни личности разказват приказки на Римския стадион

Четвъртият сезон на инициативата „Пощенска кутия за приказки“ тази година ще започне в Пловдив. Това ще стане тази вечер на Римския стадион от 19:00 ч. в разките на фестивала One Architecture Week.

Темата е "Няма нищо невъзможно", а десетте избрани творби, ще бъдат представени от Александър Сано, Ирмена Чичикова, Манол Пейков, Живко Джуранов, Калин Врачански, Людмила Сланева, Камен Алипиев-Кедъра, Емил Джасим и Ясен Козев.

Генерална асамблея на Европейската асоциация на студентите по медицина започва в Пловдив

130 свои колеги от Европа посрещат студентите по медицина в Медицински университет – Пловдив в седмицата когато стана ясен изборът на града ни за Европейска столица на културата 2019

Разпространи съдържание


Партньори