Skip to Content

Римски стадион

Суинг джаз концерт от “Дни на музиката в Балабановата къща” на 22 септември на Римския стадион

Суингиращата формация SWING ALL STARS JAZZTET, която ще вдигне градуса на настроението на прочутия Римски стадион на 22 септември от 19.00</

Запознай се със СТАРтерите

На 19 септември 2019г, от 17.30 ч. на пл.Римски стадион, ще бъдат представени 15 младежки идеи, реализирани през тази година, част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019!

„Запознай се със СТАРтерите” е финалното събитие по проект „Младежка социална зона”, управляван от Фондация Национален алианс за работа с доброволци.

Победителите от конкурса на Италия Videofestival Live с тричасов концерт на Римския стадион

Победителите в един от най-големите вокални конкурса на Италия Videofestival Live с тричасов концерт на Римския стадион

Концерт на пловдивските читалища

В навечерието на най-светлия и духовен български празник 24 май, Общински читалищен съюз – Пловдив, с подкрепата на Община Пловдив и ОИ „Старинен Пловдив“ организират празничен концерт „Върви, народе възродени“ с участието на любителски колективи от всички пловдивски читалища.

Пловдивските читалища с общ концерт на Деня на будителите

На 1 ноември 2018г. Общинският читалищен съюз – Пловдив организира празничен  концерт в чест на общобългарския празник  - Ден на народните будители  на Римския стадион, с начален час  - 17 часа.

Филми за дивата природа на Римския стадион

На 20 май ще потърсим себе си в света на дивата природа в желание да я запазим такава каквато е и ще се опитаме да надбягаме лимита си.
Заповядайте да гледаме заедно филмите Jumbo Wild и Reach your Limits с наградата за най-добър спортен и приключенски филм на Bilbao Mendi Film Festival.
Започваме в 21:00 ч., мястото е Римски стадион, а входът е свободен!
 
Jumbo Wild от Patagonia

Известни личности разказват приказки на Римския стадион

Четвъртият сезон на инициативата „Пощенска кутия за приказки“ тази година ще започне в Пловдив. Това ще стане тази вечер на Римския стадион от 19:00 ч. в разките на фестивала One Architecture Week.

Темата е "Няма нищо невъзможно", а десетте избрани творби, ще бъдат представени от Александър Сано, Ирмена Чичикова, Манол Пейков, Живко Джуранов, Калин Врачански, Людмила Сланева, Камен Алипиев-Кедъра, Емил Джасим и Ясен Козев.

Генерална асамблея на Европейската асоциация на студентите по медицина започва в Пловдив

130 свои колеги от Европа посрещат студентите по медицина в Медицински университет – Пловдив в седмицата когато стана ясен изборът на града ни за Европейска столица на културата 2019

Разпространи съдържание


Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT