Skip to Content

Над 30 снимки пристигнаха за шестия национален фотоконкурс "Най-сладка целувка"

За шести пореден път "Главната" улица на Пловдив ще се превърне в своеобразна фотоизложба на целувки, а на 8 март изложбата ще бъде открита  и в столицата с най-доброто през годините.

Организаторите от Обединена рекламна агенция и тази година не се отказаха да публикуват запечатаните в обектив целувки, въпреки кризата.

"Целувката е знак на най-милото, интимното чувство. Най-голямата ни радост е когато наредим снимките на "Главната" и хората да спират,  усмихват се и  се...целуват пред тях"- твърдят организаторите.

И тази година наградите са изключително атрактивни - два уикенда  - в Копривщица и Смолян, скок с парашут, предоставен от клуб "Адреналин", круиз с пиратския кораб "Пинта Варна", романтична нощувка за влюбени и много другинагради, както за фотографите, така и за участниците в купона на самия 14-ти февруари.

Събитието отново е подкрепено от  община Пловдив, издателска къща "Хермес", винарска изба" Реджина естейт", а  сред журито ще са  творци от Пловдив, журналисти, представители на отдел "Култура" , както  и представители на списание "9 месеца" .За втора година ще журират и представители  на  най-значимте български сайтове за фотография  -  4coolpics.com, photo-cult.com и bgphoto.net.

В миналогодишния конкурс се включиха автори  и от САЩ, Канада, Франция, както и от цялата страна. Няма разделение в категории за детска целувка или целувка на влюбени, както и на авторите - на любители и професионалисти.Важното е целувката да е вълнуваща, запомняща се, "сладка" или изненадваща.

Тази година за първи път ще има награда и за политическа целувка, а крайният срок и условията за участие могат да се видят на

http://www.reklamabg.info/website/?u%D1%81l%D0%BEbija-z%D0%B0-uc%D0%B0%D1%81ti%D0%B5,80, както и на сайта на традиционния медиен партньор на "Най-сладка целувка" Пловдив медиа - http://plovdivmedia.com/list/cat:115



Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT