Skip to Content

Двуезичното международно издание за визуални изкуства “Art Manager 7” вече е факт

Пресконференция – презентация на списание “Art Manager 7” се състоя на 15 юли 2013 година в сградата на Информационния център на Европейския съюз в столицата. На нея Главният редактор на изданието Даниела Капинчева разкри пред медиите историята на създаването на списанието, идейната му концепция и тематичните кръгове, в които ще се движи съдържанието му. Мениджърът на онлайн медията – художникът Павлин Петров сподели визията си за по – нататъшното развитие на “Art Manager 7”, а Арт Директорът Евгения Костакиева разказа за идеите си относно досегашната визия на списанието и бъдещите планове на екипа в тази посока.

На пресконференцията беше представено и лицето на рекламния отдел на “Art Manager 7” – Диди Христова, дело на която е гъвкавата система за рекламното предлагане на новата медия, базирана изключително на индивидуалния подход към всеки от рекламодателите и клиентите й.

Екипът не скри и творческите си планове по отношение на концептуалното и тематично развитие на списанието за напред, като си пожела много нови предизвикателства в полето на световното изкуство, защото както сподели Главният редактор на “Art Manager 7”, важно е летвата да бъде вдигната високо от самото начало, за да може никой от екипа да не си позволява да се задоволява в работата си с по – малко от най – доброто, на което той е способен. Първият брой на двуезичното международно издание за визуални изкуства ще откриете на www.artmanager7.com .



Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT