Skip to Content

Резиденция Тракийски стан в Пловдив

"Тракийски стан” се намира в централната част на Старинен Пловдив с изглед към жилищната част на града, в близост до други частни резиденции и музеи. Внушителната постройка е построена в началото на 19 век в стила на ранните несиметрични къщи.Триетажната сграда е разположена в западната част на неголям двор с отворена към него фасада.
 
За пореден път Резиденцията е един от официалните участници във фестивала "Вино и Гурме"я отвори гостоприемно вратите си за ценителите на виното, които успяха с наслада да дегустират в уютната й обстановка.

Освен това, всяка година екипа на Дефиле „Вино и Гурме“ / Wine and Gourmet Parade се радва на любезното домакинство на Резиденция „Тракийски стан”.

Можем да Ви помогнем да планирате корпоративните си срещи, специални събития, конференции, конгреси, заседания на борда, срещи за обучение по продажби, работна среща или презентация на продукт.

Ако искате да смесите бизнеса с удоволствие, Резиденцията е идеалното място да се опознаете по-добре! Имаме всичко необходимо, за да организираме следващата ви среща или специалното събитие успешно!

Още снимки: 


Партньори