Skip to Content

Очаквайте нова книга от автора на световния бестселър „Лечебният код“

 

         В тази книга авторът на световния бестселър „Лечебният код“ предлага нов подход за изцеление и личностно израстване, наречен проектиране на спомени. Той влияе директно върху източника на проблеми от всякакво естество и дава възможност да бъдат решени. В дългогодишната си работа с пациенти от цял свят д-р Александър Лойд установява, че болестите и житейските несгоди често се дължат на лоши спомени за отминали събития – и по-скоро на начина, по който сме ги интерпретирали и запечатали в паметта си. Именно негативните чувства, които пораждат те, ни пречат да развием пълния си потенциал.

         Техниката за проектиране на спомени е форма на енергийна медицина, която лекува случката и свързаните с нея емоции, като ги заменя с позитивни образи.Това води до дълготрайни положителни промени, които могат да бъдат ускорени от Лечебните кодове II. Те са насочени към пет аспекта на живота и лекуват физически и емоционални заболявания, премахват вредни поведенчески и мисловни модели, разрешават проблеми в отношенията и кариерата.

         Така само за 10 минути на ден всеки получава уникалния шанс да преобрази живота си и да постигне здраве, любов и успех, каквито не си е представял и в най-смелите си мечти.

 

         Александър Лойд има докторски степени по натуропатия и психология. Той е помогнал на милиони хора да постигат здраве, щастие и успех, следвайки уникалните му практики и методи, които доказано понижават стреса и лекуват ума и тялото. Кодовете са основани на комбинации от психология, научна и енергийна медицина и духовни практики. Изпълнението им отнема минути, но ефектите върху физическото, емоционалното и психическо състояние са невероятни, за което свидетелстват хора от цял свят.

 

         Д-р Алекс Лойд предлага ефективната за днешния свят техника на лечение, която ще предизвика революция в здравеопазването. Това е най-лесният начин да си върнем здравето и да го запазим. Нищо чудно д-р Лойд да се окаже Алберт Швайцер на нашето време.

         Марк Виктор Хенсън, един от авторите на поредицата „Пилешка супа за душата”

 

         Не съм успяла да открия друг процес, който да е толкова елегантно семпъл, лесен за усвояване, дълбоко ефективен и по своята същност неостаряващ. Най-сигурната препоръка, която мога да дам, е фактът, че самата аз го използвам за себе си, близките си и моите пациенти.

         Д-р Мерил Кен Галера, директор на Център „Галера” и бивш главен лекар в Центъра за естествено здраве на д-р Меркола

 

         „Кодът на спомените” съдържа много ценна информация, предлагаща нова гледна точка и холистичен подход към възстановяване на здравето посредством освобождаване и препроектиране на натрупаните спомени. Д-р Алекс Лойд – автор и пионер в енергийното лечение, разкрива по какъв начин спомените засягат здравето, живота, взаимоотношенията и кариерата. Лесните за следване стъпки на този код ще ви помогнат да промените вашите вредни негативни спомени, както и онези, които сте наследили от предшествениците си, и същевременно ще ви дадат по-дълбоко разбиране за влиянието им върху емоционалното и физическото ви здраве. Горещо препоръчвам тази книга!

         Д-р Брадли Нелсън, автор на „Кодът на емоциите”



Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT