Skip to Content

галерия Париж

Галерия "Париж" представя "Градски пейзаж" на Бойко Колев

28 март – 17 април 2019

Вернисаж: 28 март 2019, 18-20 часа – ул.“Цар Самуил“ 47, София

На 28 март 2019 г. от 18.00 ч. галерия „Париж“ ще открие поредната изложба на известния художник - хиперреалист Бойко Колев под името „Градски пейзаж“.

Вернисажът съвпада с рождения ден на художника, който отбелязва своята 51 годишнина.

Добави още снимки: 

„Слънчевата улица“ на Анна Димова в галерия Париж

На 15 декември 2018 г. в галерия „Париж“ от 17.00 часа ще се открие втората самостоятелна изложба на художничката Анна Димова пред българска публика.

Експозицията е озаглавена „Слънчевата улица“ и съдържа двадесет и една картини, както и специална колекция дървени предмети, изрисувани от авторката.

“Слънчев зимен ден” - изложба на Димитър Вецин в галерия "Париж"

Вернисаж: 22 ноември (четв.), от 17:30 до 19:30 часа – ул. „Цар Самуил“ 47, София

"Пътуване през времето" с Анета Яламова в галерия "Париж"

На първи октомври галерия „Париж“ ще представи известната великотърновска художничка Анета Яламова, която от дълги години е и един от основните автори на галерията.

Димитър Вецин в галерия "Париж" с „Преди Коледа“

На 24.ноември от 18.00 ч. за четвърти пореден път, галерия„Париж“ ще представи самостоятелната изложба на един любим на българската публика художник - Димитър Вецин.

„Мини Принт Казанлък 2016″ гостува на галерия Париж

Oт първи до шестнадесети юли в столичната галерия „Париж“ ще гостува селектиран вариант  с творби на  наградените автори от международната изложба - конкурс „Мини Принт Казанлък“ 2016.

Тазгодишното четвърто издание на изложбата се проведе през месец юни 2016 в градската художествената галерия в Казанлък и бе част от културната програма на „Фестивал на розата“.

„HABITUS” на Петър Бояджиев в галерия "Париж"

  От 8-ми юни в галерия „Париж“ ще може да се разгледа фотографската изложба „HABITUS”на българския автор, живеещ в Канада - Петър Бояджиев.

  През 2014 година художникът, съвместно със съпругата си Даниелка Зекина показаха в галерия „Париж“ графичната изложба „Алегории“.

Разпространи съдържание


Партньори