Skip to Content

клуб Библиотеката

Благотворително представяне на стихосбирката на Емилия Никитова "На приятелите с любов"

От няколко години Емилия е обездвижена и прекарва живота си на легло, тъй като страда от елифантиаза, по-позната като слонска болест. Тя е родена в Пловдив и е на 47 години.

Виктория Лекова и "Прекарване на времето"

ИК "Жанет-45" и Виктория Лекова
представят стихосбирката "ПРЕКАРВАНЕ НА ВРЕМЕТО"

Каним Ви да прекарате поетично част от своето време

Запознайте се с Виктория Лекова

Манол Глишев с поетична премиера

Манол Глишев представя на 18 юни /сряда/ от 19:30 ч. в пловдивския клуб „Библиотеката“ книгата си поетичната си книга „Машина от думи“. Книгата е издание на ИК „Жанет 45“, а премиерата е част от програмата на литературния фестивал „Плводив чете“.

Стефан Бонев и Мариела Русева в „Библиотеката“ на 13-ти, петък

Варненската поетеса Мариела Русева и писателят Стефан Бонев ще се срещнат с почитатели на 13-ти юни /петък/, в 19:00 ч., в клуб „Библиотеката” в Пловдив. Литературната среща ще премине в непринуден разговор, стихове и приятна, лятна споделеност.

Изложба за фадото предшества концерта на Крищина Бранко в Пловдив

Фотографска експозиция, представяща историята на фадото се открива на 3 юни, вторник в 18:00 ч. в клуб “Библиотеката” в Пловдив.  Събитието предшества концерта  на обаятелната португалска певица Крищина Бранко, която ще пее на сцената на Античния театър на 7 юни от 21:00 ч. Двете прояви отбелязват въвеждането  на португалския език като избираема дисциплина в гимназиалното и университетско образование в Пловдив и националният празник на Португалия - 10 юни.

Моноспектакълът „Любовта не може просто да отмине“ в „Библиотеката“

Завръщането в дома. Миналото, което изглежда безвъзвратно изгубено. Любовта, която подмладява. Вятърът, който ще преобърне времето и ще изпише с цвят от череши, че ЛЮБОВТА НЕ МОЖЕ ПРОСТО ДА ОТМИНЕ.

„Когато се говори за любов, времето не само, че спира, а то дори започва да върви назад. И онзи, който разказва любовната история по някакъв мистичен начин се подмладява.“

Радослав Гизгинджиев представя своя „Проект Любов“

„Любовта не може просто да отмине“. Моноспектакълът на режисьора и сценарист Радослав Гизгинджиев ще има своята премиера в клуб „Библиотеката“ в Пловдив на 17 април от 19:30 ч.

Разпространи съдържание


Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT