Skip to Content

Панаир на книгата

Издателство "Хермес" на 45-ия Софийски международен панаир на книгата

По време на изложението всички книги на „Хермес“ ще се продават със специални отстъпки, а на щанда на издателството читателите ще могат да открият едни от най-емблематичните заглавия на 2017 година.Сред тях са „Истории за лека нощ за момичета бунтарки“ от Елена Фавили и Франческа Кавало, „Малък наръчник по хюга“ от Майк Викинг, „Неудържима: моят живот досега“ от Мария Шарапова, „Сама в Париж“ от Джоджо Мойс, „Коледни пожелания и бисквитени целувки“ от Джени Хейл, „Мил

"Алея на книгата“ за четвърти път в София

Четвъртото издание на „Алея на книгата“ в столицата започва на празничния 6-тисептември (вторник). Пътуващото книжно изложение ще спре в центъра на София - под фенерите на пешеходния булевард „Витоша“.

Йенс Кристиан Грьондал пристига за премиерата на „Тишина през октомври"

Срещата с автора на „Тишина през октомври” ще се състои на 28 май, събота, от 15:00 ч. в литературен клуб „Перото”, НДК.

Пролетен базар на книгата 24-29 май 2016

На 24-ти май, деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, започва най-голямото пролетно книжно изложение у нас – Пролетният базар на книгата.

Издателска къща ХЕРМЕС на Пролетния базар на книгата в НДК

В културната програма на Пролетния базар на книгата ще се включим със събитието „Между професията и писането. Среща резговор с адвоката Васил Георгиев, сценариста Александър Чобанов и журналиста Иван Русланов.“ То ще се състои на 28 май (събота) от 14,00 часа в Литературен клуб „Перото“.

Клара Санчес в България

Едно от най-значимите имена на съвременната испанска литература присъства в програмата на третия Софийски литературен фестивал. 

Източник: 
newsart.net

Последната спирка на „Алея на книгата“ за 2015 г. е в София

Започва поредното издание на „Алея на книгата“ в София.

От 08 септември 2015 (вторник) най-мащабното пътуващо книжно изложение в страната – „Алея на книгата“, ще се спре в центъра на София. В края на лятото, срещата между книгите, читателите, писателите и издателите в България ще се състои в съвсем нова градска атмосфера – под фенерите на обновения  бул. „Витоша“.

"Алея на книгата" във Варна

Между 31-ви юли и 9-и август 17 бели шатри ще бъдат дом за книгите на над 50 от водещите български издателства. Пространството от хотел „Черно море“ до Фестивалния и конгресен център ще обогати и доразвие многообразието на градската среда – всеки ден от 10.00 до 22.00 ч.

Разпространи съдържание


Партньори