Skip to Content

„Ти си върхът“ от Джен Синсеро

Как да спрем да се съмняваме в себе си и да направим

живота си фантастичен. Отговорите на тези и още много въпроси, свързани с личния ви просперитет, можете да откриете в книгата

„Ти си върхът“ от Джен Синсеро.

Очаквайте на 28 септември!

Джен Синсеро е известен мотивационен лектор и автор на бестселъри. Чрез своите семинари, статии и книги тя е помогнала на хиляди хора да трансформират личния и професионалния си живот и да постигнат успех.

Книгата й „Ти си върхът“ е продадена в над 1 милион екземпляра и е преведена на повече от двайсет езика. Практическата ориентация, ефективният подход, добрата структура и перфектното чувство за хумор на авторката превръщат „Ти си върхът“ в един от най-успешните съвременни наръчници за самоусъвършенстване.

Черпейки вдъхновение от собствената си трансформация, превърнала я от отегчена жена без пукната пара в собственик на успешен бизнес, Джен пътува по света и вдъхновява хората да изживеят живота си по възможно най-добрия начин.

От съветите й се възползват предприемачи, членове на международни корпорации, неправителствени организации и образователни институции.

----

Изпитвате ли удовлетвореност от живота си? Общувате ли пълноценно с околните? Харесвате ли работата си? Постигнали ли сте финансова стабилност? Ако отговорът на поне един от тези въпроси е „не“ и не знаете как да промените ситуацията, то тази книга ще ви вдъхне кураж да осъществите и най-смелите си мечти.

         Забавна, откровена и провокативна, Джен Синсеро ще ви убеди, че всеки един от нас е върхът и заслужава да бъде щастлив. Тя ще ви покаже как да го постигнете, като ви помогне:

·        да разпознаете и промените подсъзнателните мисловни модели и убеждения, които ви пречат да постигнете целите си

·        да преодолеете страховете си и да поемате рискове

·        да се справите с финансовите затруднения

·        да се научите истински да обичате себе си и околните

·        да си поставяте високи цели и да ги постигате.

Всички тези изпитани съвети и практически техники, подкрепени със забавни примери, ще ви вдъхновят да изявите най-умната, най-щастливата и най-страхотната версия на себе си!



Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT