Skip to Content

Стефан Бонев

Стефан Бонев връчва наградите в „Недоизречено 5“

Приключва петото национално издание на нестандартния литературен конкурс „Недоизречено“. Наградените ще чуят имената си на 29 септември, от 18.00 часа. Церемонията ще бъде в единствената пловдивска кафе-книжарница, намираща се до край Братската могила. През май месец там беше даден стартът на необичайната литературна надпревара.

За шести път общината ще финансира книги на пловдивски автори

Стартът на шестото издание на Програмата на Община Пловдив за финансиране книги на пловдивски автори и важни за Пловдив издания  - 2014 г. ще бъде даден на 18 юни, сряда, от 17.00 часа, в „Тракарт”.  Това ще стане по време на голямо литературно четене, в което ще участват пловдивските поети, отличени по Програмата през миналата година -Катя Белчева, Минко Танев, Стефка Тотева, Николай Гюлев, Катя Стоилова.

Стефан Бонев и Мариела Русева в „Библиотеката“ на 13-ти, петък

Варненската поетеса Мариела Русева и писателят Стефан Бонев ще се срещнат с почитатели на 13-ти юни /петък/, в 19:00 ч., в клуб „Библиотеката” в Пловдив. Литературната среща ще премине в непринуден разговор, стихове и приятна, лятна споделеност.

Писателят Стефан Бонев празнува рожден ден на чаша вино

С приятели и читатели ще отпразнува 53-ия си рожден ден писателят Стефан Бонев. Овенът-творец кани всички любители на изящното слово на 4 април, от 18.00 ч., в харизматичното пловдивско читалище „Възраждане 1983” на разкази, автографи, чаша вино и сладка раздумка.

Разпространи съдържание


Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT