Skip to Content

Международното изложение „Образование без граници“ и тази година посреща няколко континента

Дата на събитието: 
Пт, 17/10/2014 - 09:15 - Нд, 19/10/2014 - 18:15

Между 17 и 19 октомври петият етаж на Националния дворец на културата ще се превърне в море от възможности. Европейски и световни училища, колежи и университети ще представят учебните си програми пред българските ученици.

Посетителите на изложението ще научат повече за стипендиите в Русия, Германия и Португалия. Ще имат възможността да се потопят в международна академична атмосфера и да се запознаят с висшето образование в Австрия, Великобритания, Дания, Холандия,Франция, Швейцария и много други държави.

Колорит на изложението ще внесат и посолствата на Индонезия и Казахстан. Те ще изнесат презентации, свързани с културата и образователната им система.

Представители от цяла Европа, от топлата Бразилия, както и от Русия, Малайзия и Камерун ще запознаят учениците с приоритетите на интернационалното образование.

Заповядайте на международното изложение „Образование без граници“, от 17. до 19. октомври, НДК, етаж 5! Вход свободен след предварителна регистрация на www.edu-fair.euили на място в НДК!



Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT