Skip to Content

Oбразование

Училище за словесни магии 9 - 24 ноември 2020

Онлайн работилници за идеи за занимания с деца в Пловдив

Изложение "Дни на италианското образование: 2019

Известна със своя стил, античност и архитектура, Италия е привлекателна не само като туристическа, но и като образователна дестинация. Страната привлича ежегодно 80 000 международни студенти от цял свят с многобройните си бакалавърски програми, магистратури и докторантури, които се предалагат както на италиански, така и на английски език!

Културно-историческото наследство във фокуса на Нощта на учените в УХТ

Културно-историческото наследство ще е във фокуса на Нощта на учените в Университета по хранителни технологии, която се провежда за 13-та поредна година в престижното висше училище. Темата е свързана с домакинството на Пловдив като Европейска столица на културата 2019.

„Пролет в София“ за залесяване на Младост

Благотворителен базар на картини „Пролет в София“ и богата танцово-музикална програма ще радва жителите и гостите на квартал Младост този петък.

Софийски фестивал на науката 2019

9 до 12 май в София Тех Парк
 
От морското дъно до първия град на Луната, деветото издание на Софийския фестивал на науката представя над 100 български и международни учени с фестивална програма, която хвърля светлина върху личности и събития, чиито годишнини отбелязваме през 2019 г.
 
Ето някои от акцентите:
50 години от кацането на Луната, а сега накъде?
Разпространи съдържание


Партньори