Skip to Content

Започва националното литературно турне на писателя Недялко Славов

На 6 октомври със знака на Издателска къща „Хермес“ излиза романът „Камбаната“ от Недялко Славов.

По този повод стартира и Националното литературно турне на автора, което започва с премиера на новата му книга в град София на 12 октомври (сряда)от18,30 часа в Книжарница „Хеликон“ - България, и ще продължи в още 5 български града – Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Русе и Бургас.

„Камбаната“ носи изключителен емоционален и социален заряд и е поредното доказателство, че Недялко Славов е явление в съвременната българска литература. Само за няколко години той написа четири романа, които впечатлиха читателската общност и спечелиха авторитетни литературни награди, сред които - „Хр. Г. Данов“- за романа „Фаустино“, „Пловдив“ - за романите „Портрет на поета като млад“ и „432 херца“,и „Хеликон“ - за романа „432 херца“.

Най-голямото признание за него обаче си остава интересът на читателите, които с нетърпение очакват петия му роман - „Камбаната“. За всички тях Издателска къща „Хермес“ организира Националното литературно турне. То ще даде възможност на почитателите на Недялко Славов да видят и чуят на живо един от най-интересните и провокативни български писатели .

 

·                  София– 12 октомври (сряда), 18,30 часа

Книжарница „Хеликон“ - България, бул "Цар Освободител" 4

·                    Пловдив – 18 октомври (вторник), 18,00 часа

Книжарница „Хермес“ – Централ

ул. „Княз Александър І“ 43

 

Очаквайте скоро и датите за

Стара Загора, Велико Търново, Русе и Бургас.

 



Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT