Skip to Content

Музика

Десет водещи солисти на „Болшой театър“ в Гала спектакъл

Най – големите звезди на Руския балет. Гала спектакъл с участието на водещи солисти на Болшой театър. Премиера за България откъс от скандалната постановка „Нуреев“ 

 За първи път в България, само в София, само с един спектакъл на 29 октомври, НДК, зала 1,  десет водещи солисти на „Болшой театър“ се събират на една сцена за грандиозен Гала спектакъл

https://www.youtube.com/watch?v=ndU

Музика завладява „Ядрото“ на Пловдив всеки петък и събота

Музикалното лято в Пловдив продължава с пълна сила. И тази година Община Пловдив организира поредица от концерти с вход свободен за гражданите и гостите на града, които се провеждат на открита сцена на популярно място в Пловдив.

Арт Войс център и приятели пеят ЗАЕДНО на Античния театър с благотворителна кауза

Арт Войс център и приятели организират благотворителен концерт под надслов ЗАЕДНО на 2 септември 2018 г. от 20 часа на Античния театър в Пловдив. Заедно с децата ще пеят Маргарита Хранова и Любо Киров, ще участват и музикантите от Биг Бенд Пловдив.

ФСБ с грандиозен концерт в Пловдив

Концертът на ФСБ, на 31 март от 19 ч., в Комплекс С.И.²Л.А.

Purple and Rainbow Tribute Concert

На 20 януари 2018 г. от 19.00 часа групата на Николо Коцев КИКИМОРА ще представи  грандиозен концерт с голям симфоничен оркестър на сцената на Държавна опера - Стара Загора под надслов „Children in Time“.Ще бъдат изпълнени любими песни на легендарните DEEP PURPLE и RAINBOWв съпровод на оркестъра на Държавна опера-Стара Загора. Диригент Димитър Косев. Аранжиментите и оркестрациите са на Николо Коцев.

Хор „Детска китка” става на 70 години

Хор „Детска китка” става на 70 години, а главният му диригент проф. Златина Делирадева празнува 50-ия си творчески сезон с него.

Хор „Детска китка” при Общински детски комплекс – Пловдив ще отпразнува 70-ия си рожден ден, а главният му диригент проф. Златина Делирадева – 50-ия си творчески сезон с хора с празничен концерт на 11 ноември 2017 г. в ДК „Борис Христов” от 19.00 ч.

Разпространи съдържание


Партньори