Skip to Content

Музика

Премиера на новия албум на камерна формация „Светоглас“ – „Песента на славея"

Музикалната къща „Гега Ню“ и Софийската градска художествена галерия

имат удоволствието да Ви поканят

на премиерата на новия албум на мъжката камерна формация „Светоглас“ –

„Песента на славея“,

ЛЮБЭ "Юбилеен концерт 30 години"

Емблематичното име на руската музикална сцена и любимци в България – група“ Любе“ ще взриви публиката през декември във Варна, Пловдив и София.

На юбилейните си концерти пред българската публика, група „Любе“ще изпълни както най-популярнети си песни “Комбат”, “Солдат”, “Там за туманами”, “Песня о звёздах”, “Позови меня тихо по имени”, така и нови песни. 

See video

ГРУПА „СИГНАЛ“ ПРЕДСТАВЯ КЛАСИКА И РОК

Група „Сигнал“ и Русенската филхармония ще представят на 01 август в Монтана концерта „Класика и рок“.

Аржентинско танго с Мие Мики и Евгени Божанов в зала "България"

Кралицата на акордеона Мие Мими, самобитният пианист Евгени Божанов и квартет "Фрош" се готвят за вълнуваща среща със софийската публика. На 12 юни от 19 ч. в зала "България" те ще представят първия си съвместен проект.

XIX Рок & блус фест „Цвете за Гошо”

На 1 юни (събота) и 2 юни (неделя) на традиционното място - Южен парк ІІІ част - на Голямата поляна откъм бул. „Гоце Делчев”, ще се проведе Рок & Блус фестивалът „Цвете за Гошо”. 

Поетико-прозаичен блус с Петър Л. Чухов и Емануил А. Видински

Петър Чухов и Емануил А. Видински идват с китари и книги в гостоприемния не само за нотите, но и за думите „Делта блус бар“ (София, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ 44). 

Десет водещи солисти на „Болшой театър“ в Гала спектакъл

Най – големите звезди на Руския балет. Гала спектакъл с участието на водещи солисти на Болшой театър. Премиера за България откъс от скандалната постановка „Нуреев“ 

 За първи път в България, само в София, само с един спектакъл на 29 октомври, НДК, зала 1,  десет водещи солисти на „Болшой театър“ се събират на една сцена за грандиозен Гала спектакъл

https://www.youtube.com/watch?v=ndU

Музика завладява „Ядрото“ на Пловдив всеки петък и събота

Музикалното лято в Пловдив продължава с пълна сила. И тази година Община Пловдив организира поредица от концерти с вход свободен за гражданите и гостите на града, които се провеждат на открита сцена на популярно място в Пловдив.

Разпространи съдържание


Партньори