Skip to Content

Танцово изкуство

Със спектакъла ”25 мига” - честват 25-годишнината на Мюзикхолен театър Пловдив

”25 мига” е един невероятен шоу спектакъл по случай 25 годишнината от създаването на Мюзикхолен театър Пловдив. Пловдивчани и гости на града могат да го видят тази неделя – 18 ноември, от 19 часа в ДК „Борис Христов“.

Вечните Carmina Burana и Bolero на Балет Арабеск на 12 Май

На 12 май Балет “Арабеск” има удоволствието да ви покани на своя спектакъл “Кармина Бурана” и “Болеро”.

„Летящите грузинци” с турне в България

С огромен успех, при пълни зали и възхищението на публиката преминава световното турне на Национален Балет на Грузия „Сухишвили” , със специалното участие на Грузинския Оркестър с ”Юбилейна класическа програма 70 години Сухишвили” , 120 минути Взривяваща енергия.

ONE DANCE WEEK започва в събота

На 17 октомврив Пловдивстартира осмотоиздание на ONE DANCE WEEK, което ще представи 9 спектакъла от три континента – Европа, Азия и Америка.Първият уикенд от международния фестивал за съвременен танц и пърформанс, който ще продължи до 1 ноември, ще представи спектакли от Испания и Корея.

Мултимедиен пърформанс Я (България, Япония)

Мултимедийният пърформанс „Я" (България/Япония) е интердисциплинарен творчески продукт, който включва представяне на японска стрелба на живо, филмови кадри на тракийски мотиви, японска съвременна музика и хореография.

„Безвремие” - премиера на сцената на Старозагорската опера

На 18 септември от 19.00 часа на сцената на Старозагорската опера ще се състои дългоочакваната премиера на танцовия спектакъл „Безвремие” – един ултрамодерен и провокиращ спектакъл на хореографите Светослав Генадиев и Виолета Витанова с участието на балетната трупа на Старозагорската опера. Асистент-концепция Станислава Симеонова, авторска музика ROBOKNOB, продуцент  „CreativeBox“.

Гордостта на Русия - ансамбъл "Александров" с концерти в София и Пловдив

На 9 септември в 19.00 часа в НДК в София,

на 10 септември в 19.00 часа в Античния театър Пловдив ще се състои концерт на Академичния ансамбъл на Руската Армия „Александров”, посветен на 70-годишнината на Великата победа във Втората световна война.

Академичният ансамбъл ще има повече от 40 концерта през есента на 2015-та година.

Турнето започва на 5-ти септември в Будапеща и ще се провежда в столиците, осовободени от немските завоеватели.

SEVEN KINGS -The Family of Gipsy Kings с горещ дубъл в Ла Кубанита - София и Влас

Музикантите от SEVEN KINGS -The Family of Gipsy Kings ще направят горещ дубъл в България по покана на клубната латино-верига Ла Кубанита с концерти в София на 5 август /сряда/ и на 6 август /четвъртък/ в Свети Влас. 
Разпространи съдържание


Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT