Skip to Content

Днес е финалът на Националния фотоконкурс "Най-сладка целувка"

За девети пореден път ви каним да участвате в най-милия, сладък и неподвластен на времето, битийните трудности и кризата конкурс „Най-сладка целувка”!

Днес е последният срок за изпращане на снимки.

Конкурсът е национален, но това не означава, че нямаме вече първите снимки и от чужбина.Освен атрактивните награди - а те са уикенди в Копривщица, Смолян, Велинград, полет с парапланер за двама, книги от издателство "Хермес", фотокнига, вино, торти, хранителни добавки и  още много, много ....

По традиция на 14 февруари „Главната” в Пловдив се превръща в своеобразна изложба за радост на пловдивчани, и стана традиционно и очакване събитие.

И тази година очакваме вашите снимки на e-mail: [email protected]

Изискването за хартиен носител, поради високите цени, отпада – ние като организатори ще проявим снимките, за да можем да ги покажем на пловдивската и други изложби.

Публикуваме снимките в сайта на Обединена рекламна агенция, където може да намерите и снимки от миналите конкурси www.reklamabg.info
и на страницата на Най-сладка целувка във фейсбук
С изпращането на снимката, фотографът дава право да я публикуваме, както и да участва в изложби и мероприятия, свързани единствено с фотоконкурса „Най-сладка целувка”.

Вече имаме 184 снимки, пращайте, нека затрудним журито в избора на най-сладките целувки!

На 13-ти на пресконференция в Пловдив, ще обявим номинираните автори, а вечерта на 14-ти ви очакваме в Ескалибур -за  награди, музика, вино...и сладки целувки.

Бъдете винаги влюбени!

See video


Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT