Skip to Content

Изложби

Ретроспективна изложба на Тодор Игнатов „В паралелни светове“

Ретроспективната изложба на Тодор Игнатов (1951-2020) „В паралелни светове“, която се открива на 11 юни 2021, 18.00, ГХГ, е партньорски проект между Театрално-музикален продуцентски център Варна и ГХГ „Борис Георгиев“ и част от програмата за 100-годишния юбилей на Варненския театър.

Пропусната изложба

Пристигнаха първите снимки за националния фотоконкурс "Най-сладка целувка"

Ннационалния фотоконкурс

 "Най-сладка целувка" се провежда за 15-ти път,

Добави още снимки: 

Глътка цвят с Биенале на илюстрацията 2020

Въпреки че коронавирус пандемията сериозно ощети и събитийния календар на много културни организации в страната, Биенале на илюстрацията се завръща за второто си издание в опит да предложи бягство – макар и краткотрайно, от страховете и недоволствата ни в тези трудни времена.

 

Изложба живопис на Пламен Костов и Петя Пеева - ЗАЕДНО

Първата съвместна изложба в гр.София на двамата талантливи български художници - Пламен Костов и Петя Пеева ще бъде открита на 10.11.2020 от 17ч., в галерия „Evdokia art glass”.

Музей-галерия „АНЕЛ” представя изложба на Иван Нинов

„Фонд за изкуство и култура – Ангел Симеонов” представя изложба от 34 творби (рисунки и графики) на утвърдения български художник Иван Нинов.

Изложба „70 години балет - Стара Загора“

Официалното откриване на изложбата „70 години балет Стара Загора“ ще се състои на 12 юни, петък, от 11.00 часа в парк „5 октомври“  / алеята до бул. Цар Симеон Велики/.

"Вулкан"- изложба фотография на Александър Николов

Изложбата „Вулкан” на варненския фотограф Александър Николов представя портрети на художници от „Вулкан”, интериори от техните ателиета и общи планове в 152 черно-бели кадъра.

Портретите от „Аз съм българка” в изложбата „История в портрети – 40 жени, променили България”

40 знакови художнички създават несравними портрети на 40 българки, които всеки трябва да познава.

Разпространи съдържание


Партньори