Skip to Content

Нова книга от Асеневци - Осъзнато сънуване

Дата на събитието: 
Чт, 01/04/2021 - 10:00 - Пт, 30/04/2021 - 23:00
Осъзнатото сънуване е преживяване, изпълнено с магия и абсолютна свобода. Светът, който създавате в осъзнатия сън, е ваше собствено творение, чрез което можете да развиете своя пълен потенциал и да се освободите от страховете си.
 
Книгата, написана от клиничен психолог и специалист по темата, ще ви научи как да тренирате ума си да разпознава състоянието на сън и как да подготвите тялото и мислите си за състоянието на осъзнатост.
Д-р Ламарка ще ви научи и на техники за предизвикване на осъзнати сънища, давайки ви подробна информация за това как и кога да ги упражнявате.
 
Постепенно ще се научите да усъвършенствате практиката си и ще можете да извлечете най-полезното от осъзнатите сънища, променяйки живота си.
За да се чувствате подготвени за състоянието на осъзнатост, книгата на д-р Ламарка съдържа полезен набор от практически задачи и споделени преживявания на сънуващи осъзнато.
В края на книгата ще откриете кратък наръчник с всички методи за предизвикване на осъзнат сън и тяхното прилагане.
Поемете на пътешествие към истинското си аз и събудете своето съзнание и креативност с „Осъзнато сънуване“.
 
 
Цитати от “Осъзнато сънуване” на д-р Кристен Ламарка:
 
“… важно е да помните, че винаги има външни сили, които оформят вашата реалност.”
 
“Осъзнатите ми сънища ми помагат и в ежедневието по дребни, но все пак важни начини. Независимо от обстоятелствата, паденията и възходите ми в живота ми, осъзнатите сънища винаги играят ролята на огледало, което ми помага да видя кое е онова нещо вътре в мен, в което трябва да се вгледам най-задълбочено.”
 
“И макар че все още не разполагаме с изцяло асимилирана гледна точка за значението на сънищата, е съвсем очевидно, че чрез опитите да ги разберем, ние може да се научим да разбирам по-добре самите себе си и начина, по който работи умът ни.”


Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT