Skip to Content

От страната

Изтъкнатият пианист Людмил Ангелов с концерт в Шумен

Виртуозът на пианото Людмил Ангелов ще зарадва шуменската публика с изява на 4 февруари от 18:35 часа в концертна зала „Проф. Венета Вичева“.

Шуменският театър гостува в Монтана с комедията "Кризисен център"

Комедията „Кризисен център“ ще гостува в Монтана на 28 октомври от 19,00 часа.

Автор на комедията е Михаил Казаков, носител на няколко отличия. Режисьор на постановката е Съби Събев.

НХГ „Цанко Лавренов“ представя луксозен албум „Сериграфия”

Второто графично издание, което е истинска колекционерска ценност, продължава традицията след 7- годишна пауза с финансовата подкрепа на собственика на пловдивската галерия „

Източник: 
newsart.net

Опера Пловдив ще отбележи 75 години от създаването на Пловдивска филхармония с концерт на Античния театър

На 12 септември на Античен театър Опера Пловдив ще отбележи 75 години от създаването на Пловдивска филхармония с един концерт съчетаващ в себе си най-мощната музикална утопия – Девета симфония на Бетовен и най-страшната антиутопия – Оцелелият от Варшава на Шоьнберг. Два хорови химна към Божеството, идващи от самата глъбина на сърцата.

Колекция на Старозагорската художествена галерия гостува в Пловдив

На 4 септември Градска художествена галерия – Пловдив кани почитателите на живописта в Залите за временни експозиции на ул. „Княз Александър I“ № 15 за отвореното откриване на изложбата „Художниците на Стара Загора.

„Перфектната сватба“ е първата за сезона гостуваща постановка в Монтана

Комедията „Перфектната сватба“ от Робин Хоудън ще бъде първият гостуващ спектакъл на Голяма зала на театъра след шестмесечно прекъсване. Режисьор на Постановката е Владлен Александров, а ролите участват актьорите: Елен Колева, София Бобчева, Христо Терзиев, Анна Петрова, Божидар Георгиев, Цветан Николов и Адриана Кънчева.

Драматичен театър Монтана представя премиерата на "Женско царство"

Дали властта е власт сама по себе си, дали мъжете и жените са равни, и кой има повече права върху властта? Чие управление е по-истинско и по-правилно? Как се взема власт и как се дава, а знае ли човек какво да прави с нея след като я получи?

Това са въпросите, на които новият премиерен спектакъл на Драматичен театър – Монтана търси отговор.

Отговорът е ясен.

„Агресията в семейството” oт психоаналитика Огнян Димов с представяне във Варна

Доктор Огнян Димов oбсъжда агресиятав съвременното семейство с примери от практиката си и съвети как да предотвратим последствията от конфликта.

Агресията в семейството придобива особена значимост през последните десетилетия и се превръща в един от основните проблеми на съвременността, от които произтичат множество конфликтни ситуации и в обществото.

Добави още снимки: 

Гостуващата изложба на Художествената галерия в Казанлък "Багри от долината"

На 3 юли, от 18.00 ч. ще бъде открита гостуващата изложба от фонда на Художествената галерия в Казанлък "Багри от долината". Тя  ще бъде представена от г-н Христо Генев -  директор на казанлъшката галерия. Изложбата ще продължи до 31 юли 2020 г. 

Разпространи съдържание


Партньори