Skip to Content

Откриват модерното танцово училище “Илиев”

Дата на събитието: 
Сб, 01/10/2016 - 17:00 - 20:30
Най-добрата новина за всички, носещи танца в съцето си е, че от 1 октомври, когато се открива новото Танцово училище “Илиев”, ще могат да се докоснат до световния опит в танцовото изкуство.
Всеки любител или професионалист, от 6 до 106 години, който мечтае да открие тайните на балета (стил Баланшин), джаз, характерния танц, хип-хоп и народните танци ще бъде посрещнат от екип от мотивирани и отдадени преподаватели от България, САЩ и Европа. Начело на танцовото бижу е основателят Петър Илиев, който е на път да сбъдне мечтата си - да въведе най-успешните световни практики в обучението на танцьори в България. 
 
Всеки месец в Танцово училище “Илиев” ще гостува международно доказал се професионалист. Началото ще бъде поставено от Маркъс Галанте - хореограф и световно признат преподавател, водил курсове по балет и бродуейски джаз в Русия, Финландия, Япония, България, Черна гора, Германия, Аржентина, Бразилия, Исландия, Дания.
Самият Петър Илиев, който също има часове по характерен танц в училището, е един от най-успелите и търсени български преподаватели по танц в САЩ. Преди десет години, той започва успешно да съвместява работата си извън родината и желанието си да развива танцовото изкуство в България и най-вече - уменията на младите танцьори. 
Вече десета година, основаната от него фондация с международна дейност “Танцово изкуство - Илиев” осъществява редица значими образователни програми в България и трупа ценен опит, което естествено намира своя израз в идеята да създаде училище за танци, в което да подбере талантливи деца, младежи, хора от всички възрасти, които желаят да развиват танцовите си умения. 
 
Още за Танцово училище “Илиев”:
Освен добра комуникация и индивидуален подход, фокусът на всички преподаватели в Танцово училище “Илиев” ще бъде систематичната и целенасочена танцова подготовка.  Училището предлага всички нива на балет, джаз, характерен танц, хип-хоп и народни танци, а в неделните дни ще се провежда специален тричасов модул за професионални танцьори с тренинг в различни стилове, включително съвременен танц.
 
Повече за Танцово училище “Илиев” и възможностите за кандидатстване, научете тук.
http://ilievdance.org/program/%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B5-%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2/


Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT