Skip to Content

Здравей Здраве 2020

Дата на събитието: 
Сб, 11/04/2020 - 10:15 - Нд, 12/04/2020 - 21:30

През уикенда на 11 и 12 април 2020 фестивалът на здравословния живот  провежда ежегодното си, вече 11то издание тази година през онлайн платформата зуум и  на живо на фейсбук страницата на фестивала.

 

В програмата са предвидени дискусионни панели за младите в събота и по-зрелите в неделя, с участие на психолози, лекари, холистици и практици. Младежкият панел е озаглавен “Няма ден без нощ: опорите и шансовети ни в дни на несигурност” и ще се проведе от 10.30 до 12 ч. в събота. Предвидени още са йога на смеха, функционални тренировки за деца и възрастни, карта на желанията, съвети на специалисти за оптимизирано използване на хранителните продукти по време на карантина.

 

В програмата също е включен “Бал с маски”, на който всички участници да сътворят собствени, шеговити костюми, с които да се представят. Друго условия за участие в бала е да заменят своето име с име на цвете в онлайн участието си, както и да подготвят шеговита история или виц.

 

Всички участиници във виртуалната стая на зуум ще получат при необходимост асистиране за навигиране с приложението, което предварително трябва да свалилят на компютъра или мобилното си устройство. Друг вариант за участие е през фейсбук страницата: “Фестивал на здравето “Здравей, Здраве” Пловдив  https://www.facebook.com/ZdraveiZdrave/

където събитията ще се излъчват на живо.

 

Организаторите се надяват се с това да възродят духа на общност и съпричастност, съпътстващи живите събития и си запазват правото при благоприятна промяна в обстоятелствата, да дублират по-късно през годината и с издание на живо.

 

Програмата на фестивала по часове можете да видите на страницата

http://zdraveizdrave.org/wp/



Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT